bugün

müslümanların cahil olması ve sonuçları

gerekli incelemeye kesinlikle ' neden dünyanın gelişmiş ülkeleri müslüman ülkeler değil? ' sorusundan başlanmalıdır . gerçekten de neden müslüman ülkeler gelişmiş değil? halkı cahil, pis pasaklı olduğu için mi? yoksa bu hale getirildiği için mi?
yahudiler neden hemen hemen her alanda iyiler? çok zeki oldukları için mi; yoksa başkalarının zekasını kullanmasını binbir entrikayla engelledikleri için mi? mesela yahudiler başkalarını niye kendilerine faizle borçlandırırken kendi aralarında faiz alıp vermezler? çok dindar oldukları için mi; yoksa diğer devletlerin ekonomilerine darbe vurmak, insanlarını fakirleştirmek için mi?

bugün birleşmiş milletler , afrika * ya neden tonlarca domates yardımı yapıyor? üstelik afrika da domates tarımına uygun dönümlerce alan varken. afrikalılar domatessiz kalmasın diye mi; yoksa domates yetiştirmeyi öğrenmeye ihtiyaçları kalmasın diye mi?

sorun şu ki; islam düşmanları, aman müsümanlar gelişirler de ağzımıza sıçarlar korkusuyla yıllarca dur durak bilmeksizin çalışmış, plan yapmış, planını uygulamış ve başarıya ulaşmıştır. müslümanlarsa bu sırada derin bir uyku uyumaktaydılar. belki de hala uyuyorlar bilemiyorum. temennimiz maymunun gözünü açması.
güncel Önemli Başlıklar