bugün

al yazmalım

tutmama ihtimali çoook yüksek olan dizi.
çünkü neden? çünkü;

- dizi haline getirmek uğruna muhtemelen araya saçma sapan olaylar sokuşturulacak. hatta fragmandan anladığım kadarıyla cemşit (barış falay) asya'yı önceden görmüş beğenmiş, inceden inceden asya'ya platonik olarak aşık. bu baştan ters. zaten dizinin başlarında da asya ve ilyas'ın kavuşmasıydı evlenmesiydi derken sündürür de sündürürler, barış falay'ı 2. sezonda falan kadroya dahil etmeyi göze alamamışlar heralde.

- multi firijit özge özpirinççi asya'yı oynayacak. bu bir şaka olmalı. cast seçimini yapan aklı evveli gerçekten tebrik ediyorum. ulen, insanlar türkan şoray'lı asya'nın gözlerindeki o derinliğe, onun o konuşmadan duygularını aktarabilen suratına hayran kala kala izlemişler bunun filmini. ee, sen tutup melekler korusun ipek, hatta ipektoş'u asya yapmışsın. az para istedi heralde. dizide de "anne ben ilyas'ı seviyorum. ünüverste okumiycam, evlencem ben" der artık.

- ilyas rolünde leo'yu gördükten sonra öyle bir "lan yürü giiieett!" demişliğim var ki... adam mı kalmadı anlamadım. bu kadar güzel bir eseri dizi yapmak gafletine düşen insanların, en azından yaptığımıza değsin diyerek daha özenli, daha mantıklı oyuncu seçimleri yapması gerekirdi. olmamış, sıfır.

oyuncu kadrosu ile bu sezonun dizi maratonuna yenik başlıyor. ben buna üzülür müyüm? beter olun demek istiyorum.
reyting uğruna şu caaaaanım filmi de mındar edecek olanlar utansın.
inşallah "bu diziye çok güveniyoruz, rakip kanalın en çok izlenen dizisiyle aynı gün ve saatte yayınlayabiliriz" diyerek çarşamba akşamına koyarlar da, hürrem kıçıyla devirir bunları.