bugün

the vampire diaries

bölümlerini an itibariyle bitirmiş olduğum the cw yapımı dizidir. sürükleyicidir, heyecanlıdır, sıkılmadan rahat izlenilebilecek bir dizidir kendisi.ikinci sezonu çok bombadır yalnız. gelelim spoiler e..

--spoiler--

damon zaten herkesin de dediği gibi diziyi izletir, alır götürür. çok iyidir, hoştur.
stefan fedakar esas oğlandır. pek hazzedilmez izleyiciler tarafından, sonuçta orada damon faktörü var.
elena sürekli bir kendini feda etme hevesi içindedir ama allah için taş hatun.
katherine dünyanın en bencil vampiridir*. ama elana dan daha taştır. aynı kız derseniz saç faktörü baya etkili kanımca.
gelelim yan karakterlere
jeremy benim favori karakterimdir jeremy başlarda çok ergen takılmıştır bezdirmiştir yani. ama bu çocuğa uygun kelime bela mıknatısı bence. her zaman olmaması gereken zamanda olmaması gereken yerde oluyor, böyle olunca da burnu boktan çıkmıyor afedersin. zaten aşırı da şanssız bi elemandır bu, önce vicki sonra anna ikisi de ölmüştür. şimdi de bonnie yle bi şeyler oluyor ama bozulur yakında. aşırı salakça bir cesareti vardır bunun saçmadır yani. o değilde ikinci sezon finalinde şerif tarafından vurulmuş, ölmüş, dirilmiştir. şu an başı ne tür bi belaya bulaştı bilinmiyor yani. ama öyle bomba bir sezon jeremy yle bitti. sondaki surat gerçekten kopardı yani. ayrıca birinci sezon da jeremy yle bitmişti bakalım bu sefer ne olacak. merak ediyoruz efenim yazık ama bu çocuğa her türlü bela gelip bunu buluyor yani.
caroline vampir olduktan sevilen sarışın. iyi ki vampir oldu dedirten.
tyler dizideki ifrit karakterlerden. hiçbir işe yaradığı yok anca triplerde. dizideki herkesi en az bi kere öldürmeye kalktı zaten. gitse de kurtulsak.
bonnie dizinin en kasıntı, sinir, musibet elemanı. ama baya iyi şeyler etti sonradan neyse kalsın.
ve son olarak matt bu adama hayranım arkadaş. etrafta vampirler, kurt adamlar bilmem neler kol geziyor bunun tek derdi bardaki işi, yok caroline buna niye soğukmuş bilmem ne. götünden haberi yok yani pardon. sonlara doğru o da açıldı baya ama neyse. bence dizideki bütün olağanüstü olaylara karşı, barındırdığı saf insanlıkla hepsini gölgede bırakıyor.neyse böyle devam et mattie..

--spoiler--

ama yine de baya sürükleyici bi dizidir. takip etmeyi düşünen varsa buyursun.