bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- anın görüntüsü18
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak4
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- küs insanları barıştırmak2
- lionel messi10
- ben senin yerinde olsam5
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- bir ay çaylak olmak4
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- en sevilen su markası3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sözlükteki kavganın amacı5
- şu anda çalan şarkı2
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- mutlu ama uzak olsun3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- hiyeroglif dilleri2
- suca suruklenen cocuk7
- sakız falı2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- temmuz6
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- yorgun mermi13
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- burhaniye6
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- aslan3
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- aşık olmak2
beğendiğim bir entrynin altına yazmak istemem ama, insanın mutlaka diyecek farklı sözü oluyor, mutlaka.
biz eskiden de sever aşık olurduk. yüz bulamazsak elimize alırdık 99'luk tespih başlardık lahavle. kızlar öyle silgiyle dolaşmazdı ortalık yerde, güzel gözleriyle bakarlardı şöyle, anlardık biz, anca gidersin konya manya kumpanya.
şimdiler de öyle mi ya, önce fihristli defterde bir çizik, çağrı cihazına no, en son numara bilgiden muaf tutulma, delete tuşu, deli deli.
açık konuşmak gerekirse bu huylar kızlara mahsus, biz erkekler biraz tuhaf, belki aptal kovala babam kovala. tabi şimdilerden bahsediyorum. eskiden koşardık ama zaptiyeye kaptırmamak için yakayı.
sosyal paylaşım moda ya, sildim, siliyorum, silerim ha, sileceğim ha pek moda, kızlarda. bizim ise bazı erkeklerin ağzı bozuk. si... ile başlayan bir hece, yazı söz dizimsi görünce, duyunca kaçın derim, o kadar.
biz eskiden de sever aşık olurduk. yüz bulamazsak elimize alırdık 99'luk tespih başlardık lahavle. kızlar öyle silgiyle dolaşmazdı ortalık yerde, güzel gözleriyle bakarlardı şöyle, anlardık biz, anca gidersin konya manya kumpanya.
şimdiler de öyle mi ya, önce fihristli defterde bir çizik, çağrı cihazına no, en son numara bilgiden muaf tutulma, delete tuşu, deli deli.
açık konuşmak gerekirse bu huylar kızlara mahsus, biz erkekler biraz tuhaf, belki aptal kovala babam kovala. tabi şimdilerden bahsediyorum. eskiden koşardık ama zaptiyeye kaptırmamak için yakayı.
sosyal paylaşım moda ya, sildim, siliyorum, silerim ha, sileceğim ha pek moda, kızlarda. bizim ise bazı erkeklerin ağzı bozuk. si... ile başlayan bir hece, yazı söz dizimsi görünce, duyunca kaçın derim, o kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar