bugün

nayad bal

Takıyı enerji veren objeler olarak gören tasarımcı Nayad Bal her yıl farklı konulari işliyor, farklı isimler altında koleksiyonlar sunuyor. 2011 koleksiyonunu elegance, soul whisper, simple, happiness, you are mine ve birds fly altında sunan tasarımcı sadelik, farklılık ve kaliteyi ön planda tutuyor.
Nayad Bal "Sadece cumartesileri" konseptiyle de fark yaratmaya devam ediyor. Atölyesinin kapılarını yalnızca cumartesi günleri açan tasarımcı kendini özel hisseden ve özelliğinin farkında olan müşterileriyle buluşuyor.

Buraya kadarı copy paste ti efendim. şimdi de benim düşüncelerime gelelim. Bileğime, boynuma, parmağıma taktığım tüm takıların bir anlamı olması gerekir benim. nayad bal ın ürünlerini limango.com da ilk gördüğümde "işte bu" dedim. kimi sonsuz huzurun simgesi, kimi yaratıcılığın, kimi pozitif enerjinin... yani hepsinin bir anlamı vardı. tabii ürünler online satışa çıkar çıkmaz tükeniyor. bugün sonunda yaratıcılığın, dişiliğin sembolü olan bir bileklik ve sonsuz huzuru simgeleyen bir de kolye alabildim ve büyük bi hevesle bekliyorum.incelemek isteyenler için web sitesi:

nayadbal.com
© copyright 2005 - 2026