bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum5
- ragnar rockefeller38
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- çocukken içine kapanık olmak3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi2
- kemalistleri yunanistana gönderelim kampanyası2
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- bir amaca hizmet etmek3
- viski içen erkek seksiliği2
- gocu'ya yazdığım şiir3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- queen feristah8
- gocu meme ucu5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- ahtapot yemek10
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- lahmacunun yanında ne içilir10
- tuzlu fıstık3
- millete gay guy diyenler2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- evagreen6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 2026 dünya kupası20
- günün şiiri12
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- dünya16
- futbol16
- üstad dostoyedisiki2
- doa3
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- norveç5
- brezilya6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
%70 indirime giden mango mağazasının içine girmeyip,önünden geçip giden genç kadinin sirri merak konusu oldu
dün öğlen saatlerinde beylikdüzü mangoda çok ilginç bir olay yaşandı. mango mağazasında %70 indirim vardı. mağazının içi hınca hınç doluyken,millet birbirini parçalayıp,üstlerindeki parçaladıkları şeyi tekrar mağazadan alıyorlarken bir genç kadın, mağazayı sadece izlemekle yetindi. içeriye adımını bile atmadan gerisin geriye giden genç kadını, orda devriye gezen alışveriş merkezi güvenlik görevlisi kıskıvrak yakaladı
valla hasta değilim
güvenlik görevlileri bu durumu çok ilginç bulmuştu. olayın içinde hem %70 indirimin hem de mangonun olması bu şekilde kadının içeriye girmemesi gerçekten merak konusuydu.mikrofonlarımızı uzattığımız genç kadın ya ne oluyor ya, hırsız ya da hasta değilim ben, almazsam almam arkadaş size ne diyerek kendisini savunmaya geçti.
alışveriş tutkunu değilim
güvenlik görevlileri kadına inanmayıp polis çağırdı. polisi durumu anlatan görevliler, polisten de onay alınca karakola şahitlik için geldiler. genç kadın neye uğradını şaşırmıştı. ya alışveriş tutkunu biri değilim, beni çabuk serbest bırakın diyen genç kadına, polis amiri inanmadı.
meğerse 7 yıl tedavi görmüş
kadının kimliği alınarak gbtsine bakıldı. çıkan sonuç ise gerçekten ilginçti. 8 ayrı alışveriş merkezinde 12 kez indirim kavgasına karışıp, darp suçundan yargılanmıştı. 7 yıl da alışveriş tutkusunu yenmek için psikolojik tedavi gören kadın, mağazanın önünden ayrılış sebebini üstümde yeteri kadar kredi kartı ve para yoktu. eve dönüp hemen koşarak mağazaya girecektim. ama yakalandım diyerek açıkladı
tüm mango mağazalarına resmi dağıtıldı
indirimli mango mağazası hastalığına yakalandığı belirtilen kadının, tüm resmi mango mağazalarına dağıtıldı. polis tarafından tüm mango mağazalarıyla ilişkiği kesildi...
http://simeyat.com/p-indi...-sirri-merak-konusu-oldu/
dün öğlen saatlerinde beylikdüzü mangoda çok ilginç bir olay yaşandı. mango mağazasında %70 indirim vardı. mağazının içi hınca hınç doluyken,millet birbirini parçalayıp,üstlerindeki parçaladıkları şeyi tekrar mağazadan alıyorlarken bir genç kadın, mağazayı sadece izlemekle yetindi. içeriye adımını bile atmadan gerisin geriye giden genç kadını, orda devriye gezen alışveriş merkezi güvenlik görevlisi kıskıvrak yakaladı
valla hasta değilim
güvenlik görevlileri bu durumu çok ilginç bulmuştu. olayın içinde hem %70 indirimin hem de mangonun olması bu şekilde kadının içeriye girmemesi gerçekten merak konusuydu.mikrofonlarımızı uzattığımız genç kadın ya ne oluyor ya, hırsız ya da hasta değilim ben, almazsam almam arkadaş size ne diyerek kendisini savunmaya geçti.
alışveriş tutkunu değilim
güvenlik görevlileri kadına inanmayıp polis çağırdı. polisi durumu anlatan görevliler, polisten de onay alınca karakola şahitlik için geldiler. genç kadın neye uğradını şaşırmıştı. ya alışveriş tutkunu biri değilim, beni çabuk serbest bırakın diyen genç kadına, polis amiri inanmadı.
meğerse 7 yıl tedavi görmüş
kadının kimliği alınarak gbtsine bakıldı. çıkan sonuç ise gerçekten ilginçti. 8 ayrı alışveriş merkezinde 12 kez indirim kavgasına karışıp, darp suçundan yargılanmıştı. 7 yıl da alışveriş tutkusunu yenmek için psikolojik tedavi gören kadın, mağazanın önünden ayrılış sebebini üstümde yeteri kadar kredi kartı ve para yoktu. eve dönüp hemen koşarak mağazaya girecektim. ama yakalandım diyerek açıkladı
tüm mango mağazalarına resmi dağıtıldı
indirimli mango mağazası hastalığına yakalandığı belirtilen kadının, tüm resmi mango mağazalarına dağıtıldı. polis tarafından tüm mango mağazalarıyla ilişkiği kesildi...
http://simeyat.com/p-indi...-sirri-merak-konusu-oldu/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar