din eşittir afyon teoremi

ee tabi parmağın gösterdiğine bakmaktansa parmak takıntılı olunca durumlar karışıyor.

asıl anlatılmak istenen özellikle müslüman insanların öğrenmeye eğitem kapalı olarak yetiştiriliyor olması sonucunda bağnaz ve cahil bireylerin ortaya çıkıyor olması.

allah aşkına söyleyin hangi müslüman ülke eğitilmiş vasıflı insan seviyesinde bir avrupa ülkesine yetişti hiç biri.

arap ülkelerinin tamamı avrupalılar tarafından dinle afyonlanmış durumda arapların çoğu orda açlıkla savaşla ölümle uğraşırken arap şeyhleri kendi petrollerinde yüzüp anasının a.ına kadar gökdelen dikiyor bu müslüman kardeşlerimde kader diyip çekiliyorlar köşelerine yanlış olan ne söylediklerimde.

amerikaya uçakla dalıyor bu insanlar bin ladin amerikayla iş birliğinde fink atıyor dünyaya bir tiyatro izlettiriyor ama orda ladinin emrinde can veren adamlar aslında bunu müslümanlık için islam uğruna yaptıklarını zannediyorlar burda din afyon değilde ne oldu siz söyleyin .

canlı bomba diye birşey var bu adamı uyuşturan sizce nedir.

ben dinin kötü birşey olduğunu falan söylemiyorum bilakis güzelliklerinin nasıl çarpıtıldığını insanların bu duygularınından faydalanılarak nasıl hiç edildiklerini anlatmak istedim.

anlayana saygılar.
© copyright 2005 - 2026