bugün

galatasaray

önce oku, sonra fikir sahibi ol, sonra söz sahibi ol.

ve ismini alacağın kulübün adı "galatasaray" ise yazmadan önce en az 3 kez düşün. zira bu boynunun borcudur.

gelelim bugüne...

önce şunu bilin; emniyet her ihbarı değerlendirmek zorundadır. biri gider birini ihbar eder, emniyet ihbar edilene gider ve konunun içeriği hakkında bilgi alır. öyledir değil mi? evet, öyledir. ama bilmeyenler var aramızda...

neyse, konumuza dönelim.

konunun içeriği galatasaray düşmanı ntv'nin yaydığı gibi 2005-2006 sezonu değildir. varsayalım öyle, varsayalım denizlispor fenerbahçe maçıyla ilgili bir soruşturma. peki, o halde bu olayı gündeme getiren, o maçla ilgili soruşturma yapılıyor deyip kaynak gösterdikleri kişi kim? tahir kum. peki tahir kum ne dedi?

--spoiler--
http://www.tumspor.com/ha...imde-sike-belgesi-yok.php

özet : "elimde şike belgesi olduğu ifadesi iftiradır"
--spoiler--

yine mi ikna olmadınız? o halde bülent tulun neden "sanık" sıfatıyla değil de, "tanık" sıfatıyla davet ediliyor? bugüne kadar içeri alınanlar, sorgulananlar polis baskınıyla girmediler mi içeri? alınmadılar mı sorguya? peki bugün ne oldu? bülent tulun nasıl geldi ve nasıl gitti? durun durun o söylesin; hem de türkiye spor medyasına verdiği son yılların en büyük ayarı olan o kelimesiyle ;

(bkz: kendi arabamla geldim kendi arabamla gidiyorum)

yetmez mi?

diyelim yetmedi; o halde galatasaray kulübü bugün gün boyu ne açıklamalar yapmış oku :

--spoiler--
yürütülen bir soruşturma kapsamında sayın bülent tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. gerek sayın bülent tulun gerekse galatasaray spor kulübü, emniyet ve savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar.

bu bağlamda sayın bülent tulun, florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla biraraya gelmiştir.
--spoiler--


--spoiler--

ali dürüst

"bizim kulübümüzde kendi iç yazışmalarımızla ilgili olan bir olay başka türlü basına yansıdı. dolayısıyla onun da ne olduğunu anlattık, gerekli evrakları verdik. dolayısıyla şu andaki futbolu ilgilendiren konuyla bir alakası yok. bununla ilgili bütün doneleri verdik. bununla ilgili arkadaşlar da gerekli ifadeleri vermeye gittiler. bahsedilen evrak verildi, evrak orada, galatasaray spor kulübü'nde her şey açıktır zaten. kendi arasındaki yazışmada yanlış bir anlaşma çıktı, onun ne olduğunu açıkladık, o şekilde ifade verildi. basında çıkan iddialar bize sorulmadı, o iddialarla ilgili bir olay değil, biz olayların dışındayız, dediğimiz gibi kulübün içindeki iç yazışmalarda kişisel yazışmalarda yanlış bir anlaşma bu şekilde yorumlanmış.

galatasaray'ın bir ayrıcalığı yoktur, dolayısıyla emniyet güçleri, hukuk bize emrettiği vakit gidip ifadelerimizi veririz. başkanlarımız da bunu yapar, kulüp yöneticileri de bunu yapar. söylediğim gibi galatasaray'ın türkiye'de bir ayrıcalığı yoktur, bu olayların da içinde değildir. bunu aydınlatmak için gerekli girişimler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. aramalar bu iddialarla ilgili başladı fakat görüldü ki bu iddialar asılsız, iddia edilen kendi iç yazışmalar, normal kulüp içinde yapılan futbolculara yapılan ödemelerdir. dolayısıyla o zamanla ilgili bir şey yok, inşallah bunlar da sonuçlanacak, en kısa zamanda liglere hep beraber döneceğiz. bu evrak polise nasıl geçti, onu sorgulamak lazım… kulübün resmi yazışması değil, özel bir yazışmadır, kişisel bir olaydır kulübü bağlamaz. ancak bizim başkanımızdır, yöneticimizdir… geç de olsa bu vesileyle, yanlış anlaşma da ortadan kalkmış oldu."
--spoiler--

ve herkese cevap niteliğinde son açıklama :

--spoiler--
`galatasaray spor kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama
kararı bulunmamaktadır`.

bu süreçte rigobert song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. galatasaray spor kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye
hazırdır.

kamuoyuna duyurulur.

galatasaray spor kulubü
--spoiler--

şimdi bu entry'den sonra çok gak guk edilecek, edilecek biliyoruz! yazdığımız halde, 4564645746546 kez söylediğimiz halde bugüne kadar neler neler gak guk edildi, çok iyi biliyoruz, gördük okuduk ve alıştık.

burası mekteb-i sultani

burası galatasaray.
© copyright 2005 - 2026