bugün

özel harekatçılar

dışarıdan görüldüğü gibi birşey değildir özel harekatçı olmak. doğudaki terör olaylarından etkilenmiş koyu milliyetçi kişilerin dahil olduğu askeri bir üstür. teröristlerin en çok tırstığı askerlerdir özel harekatçılar. onlar terörist yuvalarında bir köpeğe bile daha fazla sevgi gösterirler, ama orada biraz değil fazlasıyla manyak olmak gerektiği için onlar da manyak olmuşlardır. kendilerindenden haberdar olmayanların inanamayacağı kadar yoğun çalışmaları vardır yaptıkları spor egzersizi akıl almazdır.

hayatında doğru düzgün spor yapmamış milli duygularıda fazla olmayan hiç kavgaya bulaşmamış birisinin psikolojisiyle bu kişilerin psikolojisi ve sağlamlığı alakasızdır. bu adamlar ortalama 500 operasyon görürler yaptıkları en iyi şey terörist öldürmek ve bunu da çok iyi yapar ve anlatabilirler ve size yalan gibi de gelebilir. bir tabur askerin yapamayacağı operasyonu tek başına yapabilir. ki yapmıştır eğer doğuda askerlik yapanlarınız var ise denk gelmiş görmüş olabilirsiniz.

bir de bunların yakın arkadaşları vardır, bordo bereliler devamı sat, sas olarak gider. dünyanın en kuvvetli askeri kuruluşudur "özel harekat" çılar *