bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- sözlük kızlarının kekleri24
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi vampir filmi4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- anın görüntüsü25
- kadınlar7
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- true'nun engelli olması6
- islamda namaz yoktur30
- okan buruk9
- kültür2
- sevdiğiniz yazarlar8
- kuran2
- fusya semsiyeli yabanci22
- allah11
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sarapci koala hatayi33
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- dantelli sütyen takan erkek12
- kürdistan10
- intihar etmek4
- intothenirvana2
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- gary oldman2
- true ile tatlı sert3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- günün sözü16
- the crow2
- tai lung8
- çirkin2
- galatahahahahahaha3
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- annem2
kendini hansi ye adamış ve ona iltifatı,yağcılığı şiar edinirken cehaletini ayan etmiş, bkz verdiğim söze mazhar olmuş yazardır. (bkz: şecaat arz ederken merd i kıpti sirkatin söyler)
ilginç olan bu kişilerin aynı torbadan çıkar gibi, aynı ilim düzeyinin(!) derekesinde yer almalarıdır. adam dini konuda laf atıyor, çok açık bir konuda, dini kaynaklardan özetle cevap veriyorum. cahile bakın ki tek kitaba dayandın diyor. adamla matematik konusunda tartışsak, soruyu tek formülle çözdün diye mızıkçılık yapacak. öyle zahir bir konuda bağnazlık ediyorsunuz ki artık bu entry nin harici vakit kaybıdır. ayrıca bilimsel, tarihi kitaplar veya avrupalı seyyahların hatıratlarını işaret ediyorum. hala tek kitap vıdı vıdı diyor. yıldızlar "allah birdir" yazsa ona bile inanmazsınız ki siz. beyniniz pörsümüş,kalbiniz kararmış, oğlum sizin.
kısacası, kuran, hadis binlerce kitabı içinde barındıran ilahi bir hazinedir,anlamak isteyene ve inanana. bu deryadan ilhamla kelam,tefsir ve islam felsesi alimleri, prof ları yüzbinlerce kitap yazmıştır,yazmaktadır. ibni sina,ibni rüşd, biruni veya Cabir Bin Hayyan ı geçelim; bismark, goethe, tolstoy, Thomas Carlyle veya bernard shaw ın islama ve hz muhammede dair görüşlerini bir oku, büyü, bilgilen sonra gelirsin yanıma.
ilginç olan bu kişilerin aynı torbadan çıkar gibi, aynı ilim düzeyinin(!) derekesinde yer almalarıdır. adam dini konuda laf atıyor, çok açık bir konuda, dini kaynaklardan özetle cevap veriyorum. cahile bakın ki tek kitaba dayandın diyor. adamla matematik konusunda tartışsak, soruyu tek formülle çözdün diye mızıkçılık yapacak. öyle zahir bir konuda bağnazlık ediyorsunuz ki artık bu entry nin harici vakit kaybıdır. ayrıca bilimsel, tarihi kitaplar veya avrupalı seyyahların hatıratlarını işaret ediyorum. hala tek kitap vıdı vıdı diyor. yıldızlar "allah birdir" yazsa ona bile inanmazsınız ki siz. beyniniz pörsümüş,kalbiniz kararmış, oğlum sizin.
kısacası, kuran, hadis binlerce kitabı içinde barındıran ilahi bir hazinedir,anlamak isteyene ve inanana. bu deryadan ilhamla kelam,tefsir ve islam felsesi alimleri, prof ları yüzbinlerce kitap yazmıştır,yazmaktadır. ibni sina,ibni rüşd, biruni veya Cabir Bin Hayyan ı geçelim; bismark, goethe, tolstoy, Thomas Carlyle veya bernard shaw ın islama ve hz muhammede dair görüşlerini bir oku, büyü, bilgilen sonra gelirsin yanıma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar