bugün
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- komik olmayan komedyen2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- taşak sütyeni2
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- yaz yemekleri5
- trabzonspor7
- gocu4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mauro icardi3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- dost2
- ispanya7
- ona bir şey söyle7
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- falkland yasası3
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- murphy yasası2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
--alıntı--
Peugeot'nun 3008'i önden çekişli olduğu için kısıtlı arazi yeteneğine sahip. Bu araç arka aksına güç göndermediği için Grip Control Sistemi çekiş kontrol ayarıyla kaygan zeminlerde tutunma sağlamaya çalışıyor. Grip Control sayesinde farklı zemin koşullarına göre çekiş sistemi tepkileri ayarlanabiliyor. Kokpitteki çevirmeli düğmeyle yapılan seçim sonucunda, ESP'nin çalışma algoritması değiştirilebiliyor. Örneğin kum modunda patinaj önlenip tork sınırlandırılıyor ve lastiklerin batması engelleniyor. Kardaysa araç harekete geçene kadar patinaja izin veriliyor ve tutunabileceği zemini kazması sağlanıyor. ilk hareketten sonraysa tork yine sınırlandırılıyor. Sistem teorik olarak yüzde 100 kilitlenebilen bir diferansiyel gibi davranıyor. Ayrıca Grip Control Sistemi Mud & Snow tipi lastikleri de içermektedir. Özetle; Peugeot Grip Control Sistemi, ESP'yi de içeren kapsamlı zemin kontrol ve çekiş sistemidir. Bu anlamda; patenti Land Rover'a ait olan Terrain Response'un sadece iki tekerleğe hükmeden bir benzeridir.
--alıntı--
kendim yoğun kar altında test ettim ve binek arabanın sürüş kabiliyetini kaybedebileceği ortamda yolcularına rahat bir sürüş sunuyor.
Peugeot'nun 3008'i önden çekişli olduğu için kısıtlı arazi yeteneğine sahip. Bu araç arka aksına güç göndermediği için Grip Control Sistemi çekiş kontrol ayarıyla kaygan zeminlerde tutunma sağlamaya çalışıyor. Grip Control sayesinde farklı zemin koşullarına göre çekiş sistemi tepkileri ayarlanabiliyor. Kokpitteki çevirmeli düğmeyle yapılan seçim sonucunda, ESP'nin çalışma algoritması değiştirilebiliyor. Örneğin kum modunda patinaj önlenip tork sınırlandırılıyor ve lastiklerin batması engelleniyor. Kardaysa araç harekete geçene kadar patinaja izin veriliyor ve tutunabileceği zemini kazması sağlanıyor. ilk hareketten sonraysa tork yine sınırlandırılıyor. Sistem teorik olarak yüzde 100 kilitlenebilen bir diferansiyel gibi davranıyor. Ayrıca Grip Control Sistemi Mud & Snow tipi lastikleri de içermektedir. Özetle; Peugeot Grip Control Sistemi, ESP'yi de içeren kapsamlı zemin kontrol ve çekiş sistemidir. Bu anlamda; patenti Land Rover'a ait olan Terrain Response'un sadece iki tekerleğe hükmeden bir benzeridir.
--alıntı--
kendim yoğun kar altında test ettim ve binek arabanın sürüş kabiliyetini kaybedebileceği ortamda yolcularına rahat bir sürüş sunuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar