bugün
- pazar kahvaltı klasikleriniz5
- kışlık domates konservesi yapmak4
- çinliler4
- cansever16
- özgür özel3
- gocunun freddy travması2
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- futbol24
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- pkk lılara af çıkması2
- çirkef galatasaray5
- naif insanlar4
- sabah kahvesi6
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı2
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması3
- zorunlu eğitim8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- victor osimhen6
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- almanya11
- okan buruk3
- ocakta doğmuş adamdan madam mı olur sorunsalı2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- esin bahat2
- galatasaray14
- cehennem3
- vfb stuttgart7
- jose mourinho2
- günlük tutan erkek10
- italya7
- fc internazionale milano6
- borussia dortmund5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- ac milan5
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- muz4
- yorgun mermi19
- ingiltere5
- fait bey dönsün kampanyası3
- chelsea fc4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- bir daha doğmayacak olmak3
- etek giyen erkek10
- yecüc ile mecüc5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- bayern münih4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
hrant dink'i ölmeden önce bilen ve takip edenlerdendim. onu her zaman orhan pamuk'la mukayese edenler, aynı sınıflandırmaya koymaya çalışanlara sinirlenirdim. hrant abi, orhan pamuk gibi elit bir çevrede yetişmiş , ab ve abd'den nemalanan bir tatlı su aydını değildi.yetimhanede annesiz ve babasız büyümüş, okuyarak ve tırnaklarıyla kazıyarak bulunduğu mevkiiye gelmişti. o, düşündüğünü söylemeyi seven, entellektüel ve samimi bir anadolu ermenisiydi. içimizden biriydi. düşündüklerinini söylediği zaman türkiyedeki faşist ulusalcı tabanı ve ermeni diasporasını kızdıracağını biliyordu ve öyle de oldu ama o susmamayı seçti. istese populist tavırlar ve söylemlerle türklere yakınlaşır ve nemalanırdı ya da diasporanın sözcüsü olup çok da zengin olabilirdi. ama o bunları yapmayacak kadar onurlu ve insani değerleri yüksek biriydi.
ne yazık ki hrant dink gibileri kolay yetişmiyor ve sanırım bir hrant dink daha olmayacak.o içimizden biriydi, onu koruyamadık ve yaşarken sahiplenip yeterince değeri veremedik. umarım öldükten sonra anısı güzel bir şekilde yaşatılır.
ne yazık ki hrant dink gibileri kolay yetişmiyor ve sanırım bir hrant dink daha olmayacak.o içimizden biriydi, onu koruyamadık ve yaşarken sahiplenip yeterince değeri veremedik. umarım öldükten sonra anısı güzel bir şekilde yaşatılır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar