bugün

facebook

hesap dondurma gerekçeleri:

--spoiler--

# Facebook'dan çok fazla e-posta, davetiye ve istek alıyorum.
Bizden hangi e-postaları alacağını buradan denetleyebilirsin.

# Facebook'u nasıl kullanacağımı anlamadım.
Başlangıç Kılavuzu ile Facebook hakkında temel bilgiler al. Ayrıca Yardım Merkezimizde sık sorulan sorulara bizim ve diğer kullanıcıları verdiği cevapları görebilirsin.

# Gizlilik konusunda endişelerim var.
Lütfen paylaştığın bilgileri ve bunları kimlerin görebileceğini her zaman kontrol edebileceğini unutma. Hesabını dondurmadan önce, lütfen Facebook'ta gizliliğin nasıl işlediği konusunda daha fazla bilgi al. Belirli bir sorun ya da kaygın varsa, gelecekte bunu gidermemiz için bize bildireceğini umuyoruz.

# Facebook'u yararlı bulmuyorum.
Daha çok arkadaşınla bağlantıya geçtiğinde Facebook'u daha yararlı bulacaksın. Sitede kimleri tanıyorsun görmek için Arkadaş Bulucumuzu dene. Ayrıca Facebook'un kullanımı hakkında genel bilgiler öğrenmek ve ipuçları almak için Başlangıç Kılavuzuna bak. Duvar veya Gruplar ürünlerimizi sevmedin mi? Kullanıcılara sunduğumuz temel özelliklerin dışında harici geliştiricilerin uygulamalarını da deneyebilirsin. Kullanabileceğin diğer uygulamaları keşfetmek için Uygulama Rehberimize göz atabilirsin.

# Sadece bir süreliğine. Geri döneceğim.
Geçerli giriş e-posta adresine erişimin olduğu sürece, e-posta ve şifrenle giriş yaparak hesabını istediğin zaman yeniden etkinleştirebileceğini unutma. Ayrıca, gruplardaki veya etkinliklerdeki yöneticiliğinin etkinleştirme işleminden sonra otomatik olarak geri gelmeyeceğini de unutma.

# Facebook'ta çok fazla zaman harcıyorum.
Facebook ile olan etkileşimini denetlemenin yollarından biri de bizden aldığın e-postaların sayısını kısıtlamaktır. Hangi e-postaları alacağını buradan denetleyebilirsin.

# Facebook kullanırken kendimi güvende hissetmiyorum.
Daha fazla korunabilmek için Gizlilik ayarlarını değiştirebilirsin. Bazı bilgilerini belirli kişilerle paylaşmak için arkadaşlarını farklı Arkadaş Listelerine ayırmana da olanak tanıyoruz. Ayrıca, bazı kişilerin profilini görmesini ve seninle iletişime geçmesini de tamamen engelleyebilirsin.

# Hesabım başkasının eline geçti.

Hesabının güvenliğini buradan sağlayabilirsin.

# Başka bir Facebook hesabım var.

# Diğer
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026