bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi21
- 1 ekim 2026 benzin zammı6
- rujlu erkekle öpüşmek7
- yazarların sabah kahvaltısı6
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler9
- ölüyorum lan ölüyorum5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız4
- araba kullanırken uyumak4
- from gold from dust13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- halka filmini izlerken telefonun çalması4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak2
- recep tayyip erdoğan27
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- çin'e demokrasi gelsin10
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- tbmm'nin yeni yasama yılı açılışı2
- truesuz sözlük8
- vajinanın iç sıcaklığı10
- hastalık havası8
- silikon memenin patlaması10
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- rujlu kadınla öpüşmek6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- fatma betül sayan kaya59
- burna tuzlu su çekmek6
- gocu19
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- kopya çekmenin etiği5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- iyi dostlar biriktirdim7
- adalet ve kalkınma partisi4
- ekrem imamoğlu6
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
son maç bitip şampiyon olduğumuzda şampiyonluk coşkusu yaşanır. 1-2 saat sonra akıllara "şampiyonlar ligi'ne direkt katılacağımız" gelir. bir sevinç de onun için yaşayıveririz. ancak akıllarda şimdiden şu soru işareti var: acaba şampiyonlar ligi'nde başarılı olabilir miyiz?
başarıdan kasıt artık gruptan çıkmaktan çok çeyrek final, hatta belki yarı final oynayabilmek. yarı finali ben bu sezon da zor görüyorum, ama çeyrek finali daha önce oynadık ve çeyrek final oynayan o kadro şimdiki kadromuzdan daha iyi değildi. ama bunun için bile bazı şartların olgunlaşması gerekiyor. kendi düşüncelerimi maddeler halinde sıralayayım:
- öncelikle transfer kesinlikle yine sportif direktör ve teknik sorumlu aykut kocaman'a bırakılmalı. (zaten yönetim akıllandı. artık bu böyle olacaktır.)
- elden çıkarılacak oyuncular iyi belirlenmeli. yerleri doldurulabilir mi doldurulamaz mı iyi tahlil edilmeli.
- bilica, güiza*, cristian gibi oyuncular elden çıkarılmalı. defanstaki yedek yerlilerden de bekir ya da ilhan eker'le yollar ayrılabilir, ama bu yabancılar kadar önemli değil. kadroda bulunmalarının zararı olmayacaktır.
- avrupa'ya transferi gündemde olan gökhan gönül, andre santos, volkan, semih gibi oyuncular elde tutulmalı. (semih için üzülmüyor da değilim. karar ona bırakılsa daha iyi olur.)
- yobo takımda tutulmalı.
- takımın iskelet kadrosunu oluşturan kaliteli yerli ve yabancıların yanına en az 2 türk, 3 yabancı futbolcu takviye edilmeli.
- mevki olarak bilica'dan boşalacak defans hattına kaliteli bir yabancı defans oyuncusu alınabilir. andre santos'un da savuna yönünün zayıf olduğu göz önüne alınacak olursa bir sol bek transferi bile yapılabilir. ayrıca 1 türk defans oyuncusu da takıma monte edilmeli.
- cristian'dan boşalacak orta sahaya artık özlediğimiz, appiahvari bir yabancı oyuncu gerekiyor. (en önemli, en gerekli transfer bu bence) ayrıca yine kalteli bir türk futbolcu da orta sahaya takviye edilmeli.
-forvet hattında(semih kalırsa) türk transferini gerekli görmüyorum. hatta kiralık gönderilen gökhan ünal'ın durumu da gözden geçirilmeli. iyi bir yedek olabilir. ama güiza'dan doğacak boşluğu, en az niang kalitesinde(ki gönül daha da kalitelisini ister) bir yabancı futbolcuyla doldurmak şart olacaktır.
tanım: 2011-2012 sezonunda, ülkemizi uefa şampiyonlar ligi'nde temsil edecek olan takımdır.
başarıdan kasıt artık gruptan çıkmaktan çok çeyrek final, hatta belki yarı final oynayabilmek. yarı finali ben bu sezon da zor görüyorum, ama çeyrek finali daha önce oynadık ve çeyrek final oynayan o kadro şimdiki kadromuzdan daha iyi değildi. ama bunun için bile bazı şartların olgunlaşması gerekiyor. kendi düşüncelerimi maddeler halinde sıralayayım:
- öncelikle transfer kesinlikle yine sportif direktör ve teknik sorumlu aykut kocaman'a bırakılmalı. (zaten yönetim akıllandı. artık bu böyle olacaktır.)
- elden çıkarılacak oyuncular iyi belirlenmeli. yerleri doldurulabilir mi doldurulamaz mı iyi tahlil edilmeli.
- bilica, güiza*, cristian gibi oyuncular elden çıkarılmalı. defanstaki yedek yerlilerden de bekir ya da ilhan eker'le yollar ayrılabilir, ama bu yabancılar kadar önemli değil. kadroda bulunmalarının zararı olmayacaktır.
- avrupa'ya transferi gündemde olan gökhan gönül, andre santos, volkan, semih gibi oyuncular elde tutulmalı. (semih için üzülmüyor da değilim. karar ona bırakılsa daha iyi olur.)
- yobo takımda tutulmalı.
- takımın iskelet kadrosunu oluşturan kaliteli yerli ve yabancıların yanına en az 2 türk, 3 yabancı futbolcu takviye edilmeli.
- mevki olarak bilica'dan boşalacak defans hattına kaliteli bir yabancı defans oyuncusu alınabilir. andre santos'un da savuna yönünün zayıf olduğu göz önüne alınacak olursa bir sol bek transferi bile yapılabilir. ayrıca 1 türk defans oyuncusu da takıma monte edilmeli.
- cristian'dan boşalacak orta sahaya artık özlediğimiz, appiahvari bir yabancı oyuncu gerekiyor. (en önemli, en gerekli transfer bu bence) ayrıca yine kalteli bir türk futbolcu da orta sahaya takviye edilmeli.
-forvet hattında(semih kalırsa) türk transferini gerekli görmüyorum. hatta kiralık gönderilen gökhan ünal'ın durumu da gözden geçirilmeli. iyi bir yedek olabilir. ama güiza'dan doğacak boşluğu, en az niang kalitesinde(ki gönül daha da kalitelisini ister) bir yabancı futbolcuyla doldurmak şart olacaktır.
tanım: 2011-2012 sezonunda, ülkemizi uefa şampiyonlar ligi'nde temsil edecek olan takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar