bugün

bakire olmayan kızın yaşama sebebi

Kızlık yada kızlık zarı diye tabir ettiğiniz Hymen, ergenliğe girinceye kadar savunmasız ve mikrop kapmaya çok açık olan kadınlık organını korumak için bünyede bulunan, anlamı tıbbi amacından öteye geçirilmemesi gereken bir parçadır.

Siz bu fikirle bu başlığı atabilen güruh! bekareti haricinde neyini nasıl verdiği belli olmayan, hatta verirken içinde sevgi barındırdığı bile kuşkulu eylemlerinin, sayısı bile belli olmayan tiplerle bakire diye evleneceksiniz ve o ağızlar çocuklarınızı öpecek, o olası bağsur ameliyatlarının parası için siz çalışıyor olacaksınız, sizinse içiniz sadece kanıtınız olmadığı için rahat olacak. şimdi acaba kimin yaşamak için sebebe ihtiyacı var birdaha düşünmek gerek. başkalarının kim bilir kaç kere ve sevgi dışında başka hangi karşılıklar için ... ağızlar, ... XXX ile yaşayan sizler mi yoksa sevdiği kişiye kendi uygun gördüğü sınır veya sınırsızlıklarla ruhunu vermiş sorguladığınız o genç kadın mı?

Bir kez daha söylüyorum : bu kadar sığsınız, hadi sığlığıda geçelim şu kadar şeyi akıl etmeye yetecek bile aklınız yok, bir de gelip bir sözlükte fikir alışverişi mi yapıyorsunuz? Önce fikir edinin fikir.