bugün

white light

bazı şikayet sitelerinden okuduğum kadarıyla hiçbir boka yaramayan, hatta kullanana çeşitli zararlar veren diş beyazlatma ürünü.

lakin şöyle de bir durum var; ben bu isimdeki mavi ışık yayan diş beyazlatma ürününü gitti gidiyor adlı siteden yaklaşık 10 tl ye buldum. genel fiyat seyri 10 ile 20 tl arasında değişmekte gitti gidiyorda.

hatta 20 tl ye satan adam; "10 tl ye olan ürünlere kanmayın onlar çin malı, benim ürünüm orjinal" zart zurt falan yazmış satış sayfasına. bende gittim inadına 10 tl ye olan ürünü aldım. nedenini lütfen sormayın hakkaten bilmiyorum* ürün geldiğinde gördüm ki 10 tl ye aldığım beyazlatıcı hakkaten çin malı gibi bişey.

ama yılmadım, tırsmadım. muhteşem türk mantığımla "bişey olursa üstüne işerim geçer a.k." dedim ve ürünü kullanmaya başladım.

enteresan olan şey ise bugün ikinci günüm ve dişlerim harbiden baya baya beyazladı. az önce ürünü arattım sözlüklerden ve bazı şikayet forumlarından tırstım arkadaş. hayırlı bişey yazan olmamış orjinal ürün hakkında. boğazı yanan mı dersin, diş etleri ağrıyan mı dersin... ne ararsan var şikayet kutusunda. üstelik orjinal ürün hakkında yazılmış bunlar*

ya çinliler bu işi orjinalinden daha iyi yapmaya başladı yada yakında dişlerinden masmavi ışık yayan, koca kafalı bi uzaylı göreceğiz haberlerde..

editto; bu arada 10 tl ye aldığım ürünün gerçek fiyatı 2-3 dolarmış ve harbiden çin malıymış. şahsen vede bizzat gördüm. bu çinlilerden korkulur arkadaş.