bugün

aşk

piyasada artık ısmarlama olan türleri mevcut lakin siz her daim orijinal olanına başvurun. tükeniyor diye de korkmayın sakın! ne diyor şarkıda hem? "aşk hiç biter mi?" öyle lan, hakikaten de öyle. tabi aşk anlayışınız bir araya geldiğiniz her vakit yiyişmekten ibaret değilse..

vay efendim işte midende kelebekler uçuşuyorsa, her şeyi toz pembe görüyorsan aşıksındır mantığı da yanlış. standardı olan bir hadise değil ki bu. evet bunlar kalender olan yan etkileri ama her üç kişiden ikisinde de görülmüyor. e o zaman bizim elemanımız aşık olmamış mı oluyor? (evet sizin için araştırdım bizzat) demek istedğim, o da değil aşk. yani aslında aşk herhangi bir şey değil ki. sanalı, yanalı, gerçeği, imkansızı, boyu posu, kilosu, zoru, ölümsüzü, zengini, fakiri, pembeleşinceye kadar kavrulmuşu, kısası, uzunu yok. önüne gelen tüm sıfatları sıfırla çarpacak kadar küstah bu meret. sadece bünyenize zerk ediyorsunuz, nasıl etkiler yaratacağını bilmeden hem de.

velhasıl-ı kelam, taklitlerinden sakının efendim. yoksa sadece kendinizi kandırmış olursunuz. zaten dört bi'yanımız sahteliklerle doluyken en azından aşkın sadece "aşk" olduğunu bilerek yaşayın. ya da ne bileyim ben, en yakın sağlık kuruluşuna felan başvurun.
© copyright 2005 - 2026