otuz bir çekerken yakalanmak

80 neslinde bu durumu yaşamayan kişi sayısı neredeyse sıfırdır. (bkz: kendinden bilmek) orta halli bir ailenin çocuğu iseniz eğer ve mastürbasyonu yeni keşfeden biriyseniz bulduğunuz her boşlukta bu eylemi gerçekleştirme hissi ile yanıp tutuşursunuz. bazen mahallenin iri göğüslü kızıdır konu mankeniniz. bazen de okuldaki mini etek giyen matematik hocanız.

aktivitelerin en heyecanlısıdır bu. öyle ki banyoya girildikten sonra anne seslendiğinde "oğlum sırtını süreyim mi?" diye, yutkunarak tek kelimelik cevap verilir:

-hayır.

zaman akmaya başladığında ve beyindeki dokümanlar( mahallenin iri göğüslü kızı, lisedeki mini etekli matematik hocası) yetmediğinde başka aktiviteler bulmak gerekmektedir. ve, bunların en iyisi ise tutti frutti dir.

abi ile aradaki yaş farkı 2 veya 3 olsa sorun yaşanmayacaktır. elektrik kapandığı an herkes yatağında zevkine varacaktır bu durumun. fakat yaş farkı 7 olduğunda biraz değil bayağı bir hiyerarşi durumu vardır. hem evde. hem de tutti frutti de.

neyse ki komşu ziyareti denilen olay vardır. anne-baba komşulara gönderildiğinde ve yatıya kalacakları haberi alındığında tüm hazırlıklar yapılır. peçete falan işte *. abi de arkadaşı hilmi'nin yanında kalacaktır o gece. dakikalar dakikaları kovaladığında nihayet tutti frutti başlar. hanım kızlarımız teker teker soyunmaya başladığında sıcaklık basmaya başlar bünyeye. gözler hafifçe kısılır. nefes alış verişlerin ritmi artmaya başladığında "küt" diye salon kapısı açılır. anne ve baba sana bakıp eklerler:

-ferit beyler çok ısrar etti ama yatıya kalamadık. * * *