bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması18
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek10
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- motor ayşe3
- şampuan önerisi6
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- ipkis2
- gecenin şarkısı2
- fatma betül sayan kaya57
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması2
- göğe bakmanın faydaları2
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar2
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
- kendisiyle övünen insanlar15
- era7capone ve antipanik aşkı6
- şeytanları emriyle uzaklaştıran isa mesih2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- recep tayyip atatürk2
- sözlüğün yarrağı yediği gerçeği2
- gündoğdu gıda2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- bazı aşklar şehre benzer3
- 29 eylül 2026 finlandiya beyaz rusya maçı2
- 29 eylül 2026 moldova faroe adaları maçı2
- ne kadar yaşlısın16
- kaşif kozinoğlu'nun ölümünün yeniden araştırılması2
- türkiye33
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek2
- futbol18
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- queen ravenna adlı yazar10
- siyonist arşivi2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- tüm delilerin beni çekmesi2
- menemen dolmuşları2
- teomancalmasur4
- trt tarafsız olmalı13
- salyangoz3
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- verdiği sözü tutamayan insan4
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- katatespizartmasi2
genelde yemek programlarında gördügümüz, bazen de bu programlardan görüp kendi evine yaptırmış hedef kitle teyzelerin evlerinde gördügümüz mutfaklardır bunlar.
her şey mükemmel bir şekilde dizilmiş, programa ilk konuk olan bile gider istedigini hemencecik buluverir. yani beni çagırsalar ortama alışmak için 15 saniye isterim sonrasında herşeyi elimle koymuş gibi buluveririm.
yer yer tütsülerle bezenmiş, içinde yürürken insanın içini huzurla dolduran, aman kutsal suya basmayayım diye tedirginlikle yürüdügünüz mutfaklardır bunlar.
tamam buraya kadar övdük, güzelliklerini gözler önüne serdik, yeter artık ben de dayanamayacagım. anasını satayım nedir bu lan böyle? her aradıgını anında bulabildigin mutfak olur mu? olmamalı, mutfak kurallarına aykırı bu bir kere. su içtigin bardagı bir dahaki sefere aynı yerde bulmamalısın, ya da kirlenen bir şey hemen 10 saniye içinde temizlenmemeli. yemek yaparken tüm o baharatlar küçük cam kaselerde degil, kavanozlarda olmalı. dibinde biber kalmış, boyu uzun kavanoza elini sokmaya çalışmalısın, kemikler birbiriyle kaynaşmalı. alamazsan bu seferlik te bibersiz olsun canım demelisin.
şerefisizim insana sıkıntı verir lan bu mutfaklar. tamam televizyonlarda görüyoruz, annelerimiz teyzelerimiz '-aböövv mutfaga bak helee' diyorlar ama evinde böyle bir mutfak oldugunu düşünsene? her yer yeşil, sarı, kırmızı, mavi. her şey yerli yerinde. bir böcek bile yok yani, o derece.
hayır bir de bu teyzeler o mutfaklardan alınca çılgın yemeklere imza atacaklarını zannederler o da ayrı bir ziyanlık. sanki mutfak masası yapıyor yemekleri anasını satayım. bir de böööyle içine düşüyor televizyonun mutfak çıkınca, milleti susturuyor filan.
her şey mükemmel bir şekilde dizilmiş, programa ilk konuk olan bile gider istedigini hemencecik buluverir. yani beni çagırsalar ortama alışmak için 15 saniye isterim sonrasında herşeyi elimle koymuş gibi buluveririm.
yer yer tütsülerle bezenmiş, içinde yürürken insanın içini huzurla dolduran, aman kutsal suya basmayayım diye tedirginlikle yürüdügünüz mutfaklardır bunlar.
tamam buraya kadar övdük, güzelliklerini gözler önüne serdik, yeter artık ben de dayanamayacagım. anasını satayım nedir bu lan böyle? her aradıgını anında bulabildigin mutfak olur mu? olmamalı, mutfak kurallarına aykırı bu bir kere. su içtigin bardagı bir dahaki sefere aynı yerde bulmamalısın, ya da kirlenen bir şey hemen 10 saniye içinde temizlenmemeli. yemek yaparken tüm o baharatlar küçük cam kaselerde degil, kavanozlarda olmalı. dibinde biber kalmış, boyu uzun kavanoza elini sokmaya çalışmalısın, kemikler birbiriyle kaynaşmalı. alamazsan bu seferlik te bibersiz olsun canım demelisin.
şerefisizim insana sıkıntı verir lan bu mutfaklar. tamam televizyonlarda görüyoruz, annelerimiz teyzelerimiz '-aböövv mutfaga bak helee' diyorlar ama evinde böyle bir mutfak oldugunu düşünsene? her yer yeşil, sarı, kırmızı, mavi. her şey yerli yerinde. bir böcek bile yok yani, o derece.
hayır bir de bu teyzeler o mutfaklardan alınca çılgın yemeklere imza atacaklarını zannederler o da ayrı bir ziyanlık. sanki mutfak masası yapıyor yemekleri anasını satayım. bir de böööyle içine düşüyor televizyonun mutfak çıkınca, milleti susturuyor filan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar