bugün

telegol

telegol yorumcularının, görüntü yönetmeni savaş'tan garip istekleri...

erman toroğlu: ben savaş'tan, adnan polat'ın 5 sene önce ki resmiyle, şimdi ki resmini yanyana getirmesini istiyorum.
serhat ulueren: ne yapacaksın abi adnan polat'ın resmini?
erman toroğlu: savaş! getir oğlum.
ziya şengül: benim başım kel mi?
serhat ulueren: ne oldu ziya abi?
ziya şengül: benim başım kel mi? benim de saçım var. ben de mehmet helvacı'nın resmini istiyorum. savaş, getir oğlum mehmet helvacı'nın 3 sene önce ki resmini.
serhat ulueren: tamam ziya abi. savaş, ekrana şimdi ikisinin de resmini getirecek. ama hemen olmuyor. içeride arkadaşlar çalışıyor.
gökmen özdenak: hagi'nin, resmini de getirin ekrana. adamın saçları ne kadar beyazladı yaa... çöktü adam. getirin ekrana, hagi'nin 5 ay önce geldiği gün çekilen resmini. bir de bugünkünü getirin.
serhat ulueren: ahmet abi, senin bir isteğin var mı savaştan?
ahmet çakar: beyler! onu bunu bırakın da... arda'ya bakın. hani bir çocuk vardı, oyunculuk yapıyor. ardayla tribünde maç izlediler...
gökmen özdenak: kıvanç tatlıtuğ.
ahmet çakar: o maçın çıkışında ardayla, kıvanç... böyle yaylana yaylana yürüyorlar. hani arda'nın bir arabası var. böyle kapıları kanatlanıyor. kanatlanarak açılıyor, kapıları... neydi o arabanın ismi?
gökmen özdenak: cilveli! cilveli...
ahmet çakar: ben de savaştan, arda'nın kıvançla maç çıkışında, o cilveli arabaya doğru yaylana yaylana giderken, kenardaki taraftara yaptığı bakışla... bugün havalanında, kendisini protesto eden taraftara, böyle çantanın arkasından yaptığı bakışı yanyana getirmesini istiyorum.
erman toroğlu: beyler, içeriden haber geldi. savaş işi bırakmış. "ekrana resim mi getireceğim? programı mı yöneteceğim?" diyormuş.