bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı40
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- silvermist'in mutfağına konuk olmak10
- cübbeli ahmet hoca9
- ne kadar paranız var7
- bakarız diyen erkek18
- çine neden bir şey olmuyor4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez3
- ben çok pis içerim2
- beynindeki sesleri susturamamak3
- 0 0 78
- gta 76
- iphone duo3
- hüseyin nihal atsız2
- sözlükten hatun indirmek5
- manisa daki gizli kamera skandalında 1 tutuklama3
- dissection2
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir9
- semicenk vs blok33
- alkol içmek yasak mıdır4
- yeni şafak4
- kiraz cicegi kolonyasi7
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- semicenk şarkıları3
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- zengin erkeğin metresi olmayı kabul eden kadın3
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- sözlüğün sarması13
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- geceye bir söz bırak11
- kadınların evli erkeklere zaafı5
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
- mehmet ağar2
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- oğlak burcu kadını7
- afd'nin lideri alice weidel5
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver2
- kıymalı kaşarlı pide6
- taze fasulye yiyen erkek8
- victor osimhen10
- nervio25
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması3
- sırlar denizi2
- erzurum gece hayatı5
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- vexillarius the slayer12
- renault fluence5
kenan'dan hiç hazetmeyen biri olarak, başladığından beri izlediğim ve senaryosuyla, kurgusuyla bu ülkede beni şaşırtmış tek dizidir ezel. tefo, ali, azad, ramiz gibi şahane oyunculukları izletmiş, çoğu zaman beklenmedik sahneleriyle beni ters köşeye yatırmıştır falan. yani şaşırtmış, ilgimi çekmiştir her hafta!
ama heyecanı zaman zaman kaybetsek de izlemeyi bırakmadığımız bu nadide dizi bu geceki bölümüyle, sıkıntı vermiştir ezel severlere kanımca.
resmen bir bölüm boyu bakirelik mi işlediler bana mı öyle geldi? anlamadım! hayır yani dizilerin mesaj veren bir taraflarının olduğunu da bildiğimize göre, bu geceki mesaj neydi? ayrıca bade ve ezel'in sevişme, öpüşme sahnelerinin gayet sıradan, duygusuz olması ve uzun sürmesi de son derece göz yorucuydu. he tamam kızımız masum daha ne olacaktı falan denilebilir! zaten bizde azad-ali gibi bir öpüşme sahnesi beklemiyoruz ama bu nedir arkadaş! kısaca bu hafta olmamış sayın değerli senaristler Kerem Deren ve Pınar Bulut.
ayrıca şebnem ve tefo aşkını özlüyorum ey senaristler! nasıl olacak bilmem ama birleştirin şunları bir şeyler yapın! he bide şu tefo'ya daha çok rol yazın allahaşkına ya!
ama heyecanı zaman zaman kaybetsek de izlemeyi bırakmadığımız bu nadide dizi bu geceki bölümüyle, sıkıntı vermiştir ezel severlere kanımca.
resmen bir bölüm boyu bakirelik mi işlediler bana mı öyle geldi? anlamadım! hayır yani dizilerin mesaj veren bir taraflarının olduğunu da bildiğimize göre, bu geceki mesaj neydi? ayrıca bade ve ezel'in sevişme, öpüşme sahnelerinin gayet sıradan, duygusuz olması ve uzun sürmesi de son derece göz yorucuydu. he tamam kızımız masum daha ne olacaktı falan denilebilir! zaten bizde azad-ali gibi bir öpüşme sahnesi beklemiyoruz ama bu nedir arkadaş! kısaca bu hafta olmamış sayın değerli senaristler Kerem Deren ve Pınar Bulut.
ayrıca şebnem ve tefo aşkını özlüyorum ey senaristler! nasıl olacak bilmem ama birleştirin şunları bir şeyler yapın! he bide şu tefo'ya daha çok rol yazın allahaşkına ya!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar