bugün

yönetim bilimleri kongresi

türkiye’nin en aktif öğrenci kulüpleri arasında yer alan ve istanbul teknik üniversitesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden işletme mühendisliği kulübü’nün (imk) en köklü ve en büyük organizasyonu olan yönetim bilimleri kongresi’nin (ybk)12.si 9-12 mart tarihleri arasında i̇tü maçka yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir. pazarlamadan finansa, ekonomiden toplumsal konulara kadar çok geniş bir yelpazede gerçekleşecek olan ybk’ da bu yıl 10 panel, 3 seminer ve ocak ayında başlayıp üniversite öğrencilerinin verdikleri stratejik kararlarla 5 haftalık bir süreçte şirket yönetebilme fırsatı sunan ve türkiye’de ilk defa bir öğrenci kulübü tarafından düzenlenen yönetim ve strateji yarışması olan sanal işletme oyunu’nun (sio) ödül töreni olacaktır.

yönetim bilimleri kongresi; akademik dünyadan, iş dünyasından ve basından saygın davetlilerin katılımıyla 9 mart çarşamba akşamı, itü maçka yerleşkesi mustafa kemal amfisi’nde gerçekleşecek olan ve istanbul kent orkestrası’nın en güzel şarkılarıyla sahne alacağı görkemli bir açılış gecesi ile başlayacaktır. sonraki 3 gün boyunca ise yaklaşık 2000 kongre katılımcısına ev sahipliği yapılacaktır. katılım ve kalite olarak yönetim bilimleri kongresi, türkiye’de gerçekleşen en büyük öğrenci organizasyonlarından biri olma özelliğini taşımaktadır.

ayrıca; kongre alanında yer alan kariyer fuarı ile firmalara, 3 gün boyunca farklı üniversitelerde okuyan yaklaşık 2000 kişiye ulaşma imkânı sunularak, öğrencilerin firmaları daha yakından tanımasına olanak sağlanmıştır. saygınlığı geniş iş çevrelerince kabul gören yönetim bilimleri kongresi sertifikası 12 mart akşamı katılımcıları bekliyor.

biletlerinizi maçka’daki kulüp odamızdan, stantlarımızdan temin edebilirsiniz. ayrıca aşağıdaki hesap numarasına açıklama kısmına "itü yönetim bilimleri kongresi" yazdırarak 15 tl'lik bilet ücretini yatırabilir ve dekontunuz ile birlikte gelerek organizasyon günü biletinizi alabilirsiniz.(itü öğrencilerine bilet ücreti 5 tl'dir.)

itü mezunları derneği t.c. i̇ş bankası itü ayazağa şubesi iban : tr36 0006 4000 0011

daha fazla bilgi için :http://www.ybk.org.tr/ http://www.ituimk.org/