bugün

cinsellik

cinsellik, insanlık tarihinin en değerli sanat eseridir.ve kadın, bu sanatın sanatçısı, bir nevi yaratıcısıdır.

kadın cinselliğe sanat gözüyle bakar.onun için çok özel ve değerli bir konudur.nasıl ki bir sanat eserini anlamak ve sanatçısına hak ettiği değeri verebilmek için, kişinin bir altyapısı ve donanımı olmak zorundaysa, kadın için de cinselliği yaşamak için altyapısı ve donanımı olan böyle bir eş gereklidir.onun sanatını anlamalı ve kendisine gereken değeri ve önemi vermelidir.

o yüzden önüne gelenle yatmaz kadın, paylaşmaz cinsellik sanatını..herhangi bir erkek gibi..herkese sunmaz sanatını..bir sanatçının toplumun geneli tarafından anlaşılamadığını bilir..ve bir sanatçı edasıyla "özel adam"ı arar.

sadece fiziksel bir aktivite olarak algılamaz.ister ki, vivaldinin mevsimlerini yaşasın.yayın tellere vuruşuyla birlikte, önce heyecan verici ilkbaharı, ardından yazın hararetini, sonbaharın serinliğini ve son olarak da kışın soğuğunu..

pagannininin piyano tuşlarına dokunurkenki özenini ister kadın, dokunuşlarda.yalnız bedenine olan dokunuşlar tatmin etmez onu..

picassonun "güernica" sıdır cinsellik kadın için..güernica'yı herkes anlayamaz..herhangi biri için anlamsız geometrik şekillerden oluşan "alelade" bir resimdir o..onu anlamak için ispanya iç savaşını bilmelidir kişi..ya da franco faşizmini..ve kübizmin ne olduğunu kabataslak da olsa anlayabilmelidir..ve en önemlisi picasso'nun yaşamdaki duruş yönünü..işte o zaman "güernica" mükemmel görünür kişiye..bir şaheserdir artık..ve yaratıcısı picasso el üstünde tutulması gerekendir..hayran olunan..sevilen..değer verilen..

cinsellik kadın için bir beethowen eseridir..ya da bizet..neruda şiiridir bir bakıma..bazen bir diego rivera çalışması olur bazen onun diğer kutbu olan fridanın..

kısacası, kadın için cinsellik "ay ışığı sonatı" ise, erkek için cinsellik "dam üstünde un eler, tombul tombul memeler" den ibarettir..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar