bugün
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- kızılay avm11
- ağır müslüm gürses sözleri9
- yahudilerin hepsi iyi insan değil8
- allah her şeyi kuşatmıştır6
- flört10
- dünya iyi midir4
- sözlük sapıkları3
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi4
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- kiraz cicegi kolonyasi30
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı21
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- börekitas3
- kendini çok önemli sanan yazar14
- kıymalı üzümlü börek4
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması3
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- fenerbahçe17
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- ruhi çenet13
- brooks nader3
- kitap okumak3
- üst geçit4
- üniversiteli eskort kadınlar10
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- en son ne yediniz9
- ucuz apart otel kokusu2
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- tarhana kurutmak3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- ahmet kaya3
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- günün sözü5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- közmatik3
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- türk kızı6
hakkında ya hiçbir şey bilmeden ya da taraf medya dediğimiz dalkavuklardan duydukları, gördükleri, baktıkları daha oturacaktır buraya çünkü bakıp da göremeyen, neredeyse analarını bile satacak adamlara el pençe divan duran, "mee" lemeye alışmış bu milletin bunu da görmesini pek beklemiyorum. kendisine ve insanlığa elde ayfon götte çakma tomiyle gezip "efendim türk kültürümüz de müslümanlık da hedididi bidididi" den başka bir şey kazandıramamış, kazandırma ya da algısını açma gereğini ve ihtiyacını dahi duymamış avrupa, amerika hayranı züppelerden hiç beklemiyorum. idealler var evet anarşizm çok güzel, neden olmasın na'vi kabilesi gibi doğayla iç içe kol kola, dağla taşla sarmaş dolaş yaşasak tabi kimse kimsenin önündekine elini uzatmasa, çok güzel çok şahane şeyler olabilir. ama gerçekler var, gerçeklere baktığın nokta var, gerçekleri görmek istiyor muyuz yoksa görmezden gelmek işimize mi geliyor, etrafımızda dönenleri algılarken bunlar çok önemli. her zaman büyük resme bakıcaksın aga, kuş bakışı. yükseleceksin, aşacaksın bazı şeyleri, milletini, devletini, kendi inandıklarını ve doğrularını bir kenara itip bunların üzerine çıkacaksın ve sen bu resmin neresindesin buna bacaksın.
diyorlar ki; şundan şundan başka politika üretemiyor. ah be güzelim ya, alıştın sen tabi babalar gibi satanlara, allah diyip avucundan kapanlara, kardeşlik politikaları, yalanları altında seni içten içte bölenlere. devletçilik, halkçılık, milliyetçilik diyince bönleşiyoruz tabi. kendimize yabancıyız çünkü, amaçları da buydu zaten, kimliksiz, kendisine, tarihine, anasına babasına yabancılaşmış toplumlar yaratmak.
ben "küçük amerika" olacağıma, dalkavuklardan faşist damgası yemeye razıyım.
ben toprağımı, malımı ona buna peşkeş çekeceğime üzerinde aç gezmeye razıyım.
ben bana, benden öncekilere, bizim insanımıza silah çekenleri kucaklayacağıma, çarpışmaya da razıyım.
bu siyasatçilere, şu an senin meclisinde senin vekil atadığın adamlara baktığında ne görüyorsun allah aşkına? parlak bir gelecek mi? kurtuluş mu? bilimde ilerleme mi? allah korkusunu görüyor musun o dilinden düşmeyen? kürdistan diyorlar, ırak ın hali nice oldu? cehaletle bir ülke ayakta kalır mı? 10 milyon insan diyorsun, nüfus yeterli midir bir ülkeyi ayakta tutmak için? bu insanlara yazık olur yazık!
bizi önce kendimize, sonra etrafımıza, en son da etrafımızda olanlara yabancılaştırdılar, tepkisizleştirdiler. silkin ve kendine gel le bitirmeyeceğim, silkin ve aynaya bak. hala bir insan görüyorsan dünyaya tutunabilmiş, etrafına bak, sadece bakma, bak ve gör!
diyorlar ki; şundan şundan başka politika üretemiyor. ah be güzelim ya, alıştın sen tabi babalar gibi satanlara, allah diyip avucundan kapanlara, kardeşlik politikaları, yalanları altında seni içten içte bölenlere. devletçilik, halkçılık, milliyetçilik diyince bönleşiyoruz tabi. kendimize yabancıyız çünkü, amaçları da buydu zaten, kimliksiz, kendisine, tarihine, anasına babasına yabancılaşmış toplumlar yaratmak.
ben "küçük amerika" olacağıma, dalkavuklardan faşist damgası yemeye razıyım.
ben toprağımı, malımı ona buna peşkeş çekeceğime üzerinde aç gezmeye razıyım.
ben bana, benden öncekilere, bizim insanımıza silah çekenleri kucaklayacağıma, çarpışmaya da razıyım.
bu siyasatçilere, şu an senin meclisinde senin vekil atadığın adamlara baktığında ne görüyorsun allah aşkına? parlak bir gelecek mi? kurtuluş mu? bilimde ilerleme mi? allah korkusunu görüyor musun o dilinden düşmeyen? kürdistan diyorlar, ırak ın hali nice oldu? cehaletle bir ülke ayakta kalır mı? 10 milyon insan diyorsun, nüfus yeterli midir bir ülkeyi ayakta tutmak için? bu insanlara yazık olur yazık!
bizi önce kendimize, sonra etrafımıza, en son da etrafımızda olanlara yabancılaştırdılar, tepkisizleştirdiler. silkin ve kendine gel le bitirmeyeceğim, silkin ve aynaya bak. hala bir insan görüyorsan dünyaya tutunabilmiş, etrafına bak, sadece bakma, bak ve gör!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar