bugün
- habire1275
- timsah5
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- kaplan7
- zebra4
- fil8
- kartal6
- aldığınız en ilginç iltifat3
- sssilvermist22
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- zorunlu eğitim2
- deccal'in sozluge gelmesi10
- insan kaynakları3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- iş bulamamak3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- yazarların almak istediği hediyeler4
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- spaghetto2
- otosan p1002
- sözlükteki kavganın amacı5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- bir ay çaylak olmak4
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- japon denince akla gelenler2
- burhaniye6
etnik aidiyet olmayan Türk boyudur. Haliyle halk da değillerdir. Türktürler, Hatta birçok türk boyundan çok daha fazla Öz be öz türktürler.
Diğer Türk boylarına aidiyeti olan Türk kardeşlerimin birçoğu alınacak ama En güzel Türk kızları tatar kızlarıdır, hatta dünyanın en güzel kızlarıdır. Belki de bilmiyorum bana öyle geliyordur lakin vatan Kırım'a yani Ukrayna'ya çıkıldığında orada köpek stalinin sürgünü yüzünden az mı az kalmış tatar'ın bir avuç kalan kızlarını bir ton Dünyalar güzeli Slav'ın arasından farkedip o kadar slav varken kendiniz aval aval Tatar kızına bakarken bulabilirsiniz. Keza Türkiye'deki boydaşları da benzer şekildedir, metrelerce öteden karşıdan gelen dünyalar güzeli tatar kızı, kısık gözleri, siyah saçları ve zerafetiyle bakımlı mı bakımlı güzel mi güzel diğer boylardan kızlar arasından farkedilir.
nesnel bakıldığında öyle aşmış güzellikte olmayanları ise yine bir ton nesnel olarak güzel kız arasında hal, tavır ve hareketleriyle çok çok nesnel güzellik de neymiş kısık gözlerine, ellerinden çıkacak yemeğe, olacak güzelliğini senden alacak kızımıza kurban dedirtir nesnel en güzel kızdan bile öznel olarak daha güzel hale gelir lakin layık olunamaz kaybedilir.
Vesselam bu kızlara layık olmak her baba yiğidin harcı değildir, adam olmak gerekir. bu açıdan biraz karadeniz kızına benzer, ama onlar kadar boş naz yapmazlar, Ama onlar gibi afkurturlar adamı.
ek: nesnel güzellik de neymiş diyenlere jessica alba, Mila Kunis, Chucktaki hatun ve biraz daha derece olarak türevleri nesnel güzellerdir. bunlara güzel demeyenlerin estetik anlayışı sıfırdır, erkek olanların ise...
Diğer Türk boylarına aidiyeti olan Türk kardeşlerimin birçoğu alınacak ama En güzel Türk kızları tatar kızlarıdır, hatta dünyanın en güzel kızlarıdır. Belki de bilmiyorum bana öyle geliyordur lakin vatan Kırım'a yani Ukrayna'ya çıkıldığında orada köpek stalinin sürgünü yüzünden az mı az kalmış tatar'ın bir avuç kalan kızlarını bir ton Dünyalar güzeli Slav'ın arasından farkedip o kadar slav varken kendiniz aval aval Tatar kızına bakarken bulabilirsiniz. Keza Türkiye'deki boydaşları da benzer şekildedir, metrelerce öteden karşıdan gelen dünyalar güzeli tatar kızı, kısık gözleri, siyah saçları ve zerafetiyle bakımlı mı bakımlı güzel mi güzel diğer boylardan kızlar arasından farkedilir.
nesnel bakıldığında öyle aşmış güzellikte olmayanları ise yine bir ton nesnel olarak güzel kız arasında hal, tavır ve hareketleriyle çok çok nesnel güzellik de neymiş kısık gözlerine, ellerinden çıkacak yemeğe, olacak güzelliğini senden alacak kızımıza kurban dedirtir nesnel en güzel kızdan bile öznel olarak daha güzel hale gelir lakin layık olunamaz kaybedilir.
Vesselam bu kızlara layık olmak her baba yiğidin harcı değildir, adam olmak gerekir. bu açıdan biraz karadeniz kızına benzer, ama onlar kadar boş naz yapmazlar, Ama onlar gibi afkurturlar adamı.
ek: nesnel güzellik de neymiş diyenlere jessica alba, Mila Kunis, Chucktaki hatun ve biraz daha derece olarak türevleri nesnel güzellerdir. bunlara güzel demeyenlerin estetik anlayışı sıfırdır, erkek olanların ise...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar