bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- cips olsa da yesek7
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- eski nahif sözlük kızları2
- tembel ve çalışmayan insan16
- devlet bahçeli5
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- manifest grubu3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- ona bir şey söyle9
- acıktım ben3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadim kültürler4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- slavko vincic15
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- işini kaybetmek2
- ilginç rüyalar2
- parayla dert dinlenir2
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
Götten Alan Y*rr*klılar. belki bu bir açılım olabilir. bir hakaret olarak kullanıldığı zamanlarda, düşünğlenin tam aksine konuştuğum herhangi bir gayi incitmemiştir. öyle söylediler yani. hakaret olarak kullanılırsa gay, bir çocuğun bir kızla çıkarken sıkılınca bahaneler üretip ayrılmaya çalışması ve başkası yok demesinin üzerine kızcağızın erkeğe edebileceği bir hakarettir. ya da ortamda insanoğlunun biri "ayh oyh" tarzı bir ses çıkarırsa, veya sesi ince çıkarken yumuşak bir kelime kullanırsa diğer arkadaşlarının ona edebilceği bi hakaret olabilir. bu iki durumdan öte bu aralar "çok gay" diye bir tabir de sosyal paylaşımlarda yorumlardan, normal ortamlarda marjinal olmaya çalışan liseli gençlerimizin bir söyleyişe, bir olaya tepkisinden kaynaklı bir betimlemedir. bu olayın türkiyede normal basit bi hakaret yorumu.
bir insanın hemcinsinden hoşlanmasının, mastürbasyonun tatmin edemeyeceği bir sınırda, kendi olduğu cinsiyetin organları ve hatlarına hayran olup tatminini bu yönde istemesiyle algılıyorum. tabii ki herkes bar rafaelinin memelerini avuçlamayı hayal etmek zorunda değil, terli ıslak kaslı küçücük uçları olan memelere dokunmayı, kaslı ufak bir popocanı ellemeyi düşünebilir. illa estella warrenin kalçalarını düşünmeye gerek yok. kişisel kanaatimce gay veyahut biseksüellik kendi vücudunu beğenip aynımdan "bir tane daha yok bari hemcinsim olsun" mantığıyla hareket edilmiş bir cinsel doyuma ulaşma çabasıdır.
not: lütfen ama dayanamayacağım. hak yolu varken bok yolu niye?!
bir insanın hemcinsinden hoşlanmasının, mastürbasyonun tatmin edemeyeceği bir sınırda, kendi olduğu cinsiyetin organları ve hatlarına hayran olup tatminini bu yönde istemesiyle algılıyorum. tabii ki herkes bar rafaelinin memelerini avuçlamayı hayal etmek zorunda değil, terli ıslak kaslı küçücük uçları olan memelere dokunmayı, kaslı ufak bir popocanı ellemeyi düşünebilir. illa estella warrenin kalçalarını düşünmeye gerek yok. kişisel kanaatimce gay veyahut biseksüellik kendi vücudunu beğenip aynımdan "bir tane daha yok bari hemcinsim olsun" mantığıyla hareket edilmiş bir cinsel doyuma ulaşma çabasıdır.
not: lütfen ama dayanamayacağım. hak yolu varken bok yolu niye?!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar