bugün

emre belözoğlu

Galatasaray'ın yetiştirdiği ve türkiye'nin yerli en iyi 2. teknik oyuncusu oldugunu dusundugum inter den sonra suan newcastle da oynayan super yeteneklı futbolcu.

1. si için: (bkz: sergen yalçın)

edit: günden güne geriye gidiyor. kendini hiç geliştiremedi. newcastle da 3 maç oynayıp tüm sezon oynadıktan sonra kendine ''premier lig''de oynadım diyen bir futbolcu. galatasaraylıyım evet. ama keşke fenerde iyi oynasaydın da milli takıma katkın olsaydı. yusuf şimşek bile ilk 11 i senden daha çok hakkediyor.

edit2: fatih terim'in saha kenarındaki artislik hareketlerini, kameralara oynamasını pek çoğumuz sevmeyiz ama en nihayetinde başarılı bir hocadır. bunun aksini iddia etmek dangalaklıktır. yaptıkları ortada. fakat ne yazık ki bu emre belozoglu muhabbeti saha kenarında yaptıklarından daha itici bir hal aldı. Ulan adam yıllardır 5 maç üst üste oynamıyor yemin ediyorum inter zamanında beri oynadığını hatırlamıyorum. tamam iyi sol ayağı olmuş olabilir, tamam sen bu çocuğu yetiştirmiş olabilirsin fatih hoca ama bu adamın oynadığı hiçbir takımda başarısı olmuyor artık. yetenekli olmak maalesef yetmiyor.