bugün
- velvet52
- 2026 ekonomik krizi14
- bir sözlük yazarını kıskanmak12
- migros'a sorulacak tek soru23
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- aleksey batrakov26
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- nuri bilge ceylan3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- the odyssey3
- 1 euro 56 25 tl6
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- g i l d e d l i l y15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- çiğ köfte2
- arkadaşlar veto ne demek8
- zeki demirkubuz2
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- sıfırladım babacığım5
- tostumu yaptım11
- yavuz ağıralioğlu2
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- batrakov'un kadıköy ve tüpraş da atacağı goller2
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar3
- osuruktan şiirler59
- kürt meslekleri6
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz3
- mustafa adıgüzel2
- türklerin türk olamama sorunu6
- erecto bay birader bey efendi2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- victor osimhen16
- gnostik gizemler3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- kardeş2
- now tv neden gelmedi6
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- koşer ürün alan müslüman3
- ismail kartal18
- devşirme meslekleri3
- sanat2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- abraxas2
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
kendisi bizatihi vakti zamanında hocam(sı) olmuştur, yukarıdaki bunca entrynin zat-ı muhteremi ateşli bir biçimde savunması akıl alacak gibi değildir. 2. cumhuriyetçilerin biricik hedesi radikale dizdiği köşe yastıkları iyi olmasını geçtim vasat dahi değildir; ki hakikaten de görev tanımına uygun bir biçimde uyutma görevlerini başarıyla ifa etmektedirler. Bu arada bir aç parantez yaparsak ''öğretim üyesi, yazar ve entellektüeldir' ne anlamsız bir ifadedir! Entellektüellik meslek midir ki yazarlığının ve öğretim üyeliğinin yanında belirtilmiştir?? geçelim...
Ermeni konusu hakkında emre kongardan açık veya örtülü ayar üstüne ayar yemişken, bu meyandaki
powerpointleri internette yayım yayım yayılmışken, hala nasıl olur da bu mesnetsiz ve dahi
desteksiz iddaalarını savunabilmektir anlamak namümkün tabii.
neyse geçelim...
Velhasıl kelam çelişkiler yumağı bir ben-i ademdir, kurduğu iletişim yayınevinin 'OĞUZ ATAY'I HARiÇ TUTARSAK BÜNYESiNde bArındırdığı yazarlar hakkında söylenecek söze dahi lüzum yoktur, kaldı ki oğuz atayın da eğer yaşasaydı bu şaşkınsı çelişkiler yumağı ikinci cumhuriyetçi köşe yastıkları dizen entellektüelle BIRAKIN AYNI Yayımevini aynı dünyada yaşamaktan bile zevk almayacağı büyük bir ihtimal dahilindeydi.
hadi bunu da geçelim...
Ülkemizdeki derneklerin suyu çıktığından gidip helsinki yurttaşlar derneğinde başkanlık yapan (bir benzeri için de bkz. lise mezunu fahri doktor(!)zülfü livaneli) pek değerli eski hocama bir de sorum olacak:
hani o 2004 yılında düzenlediğiniz insan haklarında yeni taktikler sempozyomu için ingiltere, abd ve hollanda dışişlerinden aldığınız 1.5 milyon doları ne yaptığını ziyadesiyle merak etmekteyim??? o entellektüel birikiminizle konuya açıklık getirirseniz bundan mutluluk duyarım..?
son olarak bunu da geçelim...
yani arkadaşlar bilip bilmeden orada burada okuduğunuz üç kuruşluk bilgilerle altından kalkamayacağınız savunumlarda bulunmayın lütfen. Açın okuyun biraz, bilmiyorsanız da sorun söyleyelim!
Ermeni konusu hakkında emre kongardan açık veya örtülü ayar üstüne ayar yemişken, bu meyandaki
powerpointleri internette yayım yayım yayılmışken, hala nasıl olur da bu mesnetsiz ve dahi
desteksiz iddaalarını savunabilmektir anlamak namümkün tabii.
neyse geçelim...
Velhasıl kelam çelişkiler yumağı bir ben-i ademdir, kurduğu iletişim yayınevinin 'OĞUZ ATAY'I HARiÇ TUTARSAK BÜNYESiNde bArındırdığı yazarlar hakkında söylenecek söze dahi lüzum yoktur, kaldı ki oğuz atayın da eğer yaşasaydı bu şaşkınsı çelişkiler yumağı ikinci cumhuriyetçi köşe yastıkları dizen entellektüelle BIRAKIN AYNI Yayımevini aynı dünyada yaşamaktan bile zevk almayacağı büyük bir ihtimal dahilindeydi.
hadi bunu da geçelim...
Ülkemizdeki derneklerin suyu çıktığından gidip helsinki yurttaşlar derneğinde başkanlık yapan (bir benzeri için de bkz. lise mezunu fahri doktor(!)zülfü livaneli) pek değerli eski hocama bir de sorum olacak:
hani o 2004 yılında düzenlediğiniz insan haklarında yeni taktikler sempozyomu için ingiltere, abd ve hollanda dışişlerinden aldığınız 1.5 milyon doları ne yaptığını ziyadesiyle merak etmekteyim??? o entellektüel birikiminizle konuya açıklık getirirseniz bundan mutluluk duyarım..?
son olarak bunu da geçelim...
yani arkadaşlar bilip bilmeden orada burada okuduğunuz üç kuruşluk bilgilerle altından kalkamayacağınız savunumlarda bulunmayın lütfen. Açın okuyun biraz, bilmiyorsanız da sorun söyleyelim!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar