bugün

enver ören

tüm cemaatler tartışılır, az ya da çok, doğru ya da yanlış faaliyetleriyle gündeme gelirken, nedense hiç tartışılmayan bir cemaatin, tartışılmayan şeyhidir.
evet şeyhtir. nakşibendi şeyhidir. fakat hiç böyle bilinmez. bülent ersoy'u yaşgününe onur konuğu yapan bir şeyhtir. hüseyin hilmi ışık gibi bir islam aliminin damadıdır. vefatından sonra cemaatin başına geçmiştir. müslümanlardan topladığı paralarla sibel can'a jip, fatih ürek'e, mahsun kırmızıgül'e, ebru gündeş'e paralar dağıtmıştır. o dönem bu gibi isimelrle yakın olmakla övünmüştür. islami televizyon açılıyor diye verilen paralarla adeta bir ahlaksızlık yuvası haline getirmiştir tgrt yi. ahirette çok şey vardır hesap vereceği. Kanalından müslümünlar aleyhinde yayınlar yaptırmış, 28 şubat sürecinde çok karanlık işlerin içine girmiş, çok karanlık bir rol oynamıştır. ve bunları bir cemaatin şeyhi olarak yapmıştır.

edit: diğer yazılanları okuyunca cidden çok güldüm. adamın ehli sünnete bağlılığından bahsediyor birileri. ya adam yaşgününe bülent ersoy'u konuk etmiş, kanalına yılbaşı gecesinde dansöz çıkarmış, fatih ürek e program yaptırmış, siz hala ehli sünnete bağlılıktan bahsediyorsunuz. ayıptır günahtır.