bugün
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlükler arası savaş çıksa11
- çay içen kız10
- ütü13
- evde yapılabilecek aktiviteler3
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- duyulan en ilginç isim5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- düşün ki o bunu okuyor5
- oralet içen erkek5
- yerinde dur3
- kalem4
- selam sözlük2
- yelpaze3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taşaklardan birinin kayıp olması2
- smallville'deki konuk oyuncular3
- çaya şeker atan erkek5
- dolma kalem3
- doa otomatı3
- yıkık yazarlar4
- ona bir şey söyle13
- patates kızartması4
- latte içen erkek4
- köpektapar2
- telefona cevap vermeyen kız3
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- uludağ sözlük çeteleri9
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- anın fotoğrafı14
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- siyah2
- en gey özelliğiniz3
- galatasaray5
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en boktan on yıl7
- ayrılık8
- galatasaray 3 rennes 32
- iq düşüren şeyler3
- gocu bak bi5
- gocu ben gocu2
- manifest grubu2
- canım adanalım2
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- renault vel satis3
- sanat2
popülerliğini yitirmiş sosyal faşist. hatırlarım ben bu yazarı hacılar. bir dönem sözlükte esen demeteren rüzgarının kalıntılarındandır kendisi. yani sözlüğün türkan saylan'ı olarak anılan demeteren'in canciş kankişlerindendi. tabi sadece ikisi değil aynı kafadan bir grup vardı böyle her başlığa "ama atatürkkk ya" tarzı entryler giren, atatürk geri gelecek hayaliyle yaşayan tiplerdi. demeteren başta olmak üzere bunların yazdığı bilgi içermeyen, kalitesiz, alakasız entry sürekli günün en beğenilenlerine girerdi. tabi bu durum herkesin dikkatini çekti bir süre sonra. tartışmalar grubun reyisi konumundaki demeteren üzerinden işlediği için jigsaw2 başta olmak üzere diğerleri figüran olarak kaldılar. neyse bir süre sonra artık eski popülerizmi kalmadığı için bu grup elini ayağını çekme aşamasına geldi sözlükten. yazmaz oldular doğru düzgün. ortadan kayboldular işte. ha yazıyorlardı ne yazıyorlardı ki derseniz şöyle derim; "türban", "kürtler", "akp", "ama atatürk geri gelseydi." başka bir şey yoktu abi. evet bunlar hakkında yazamazlar mı diyen olursa, yazabilirler derim ancak ne bilgi içeriyordu, ne doğru düzgün bir yorum. yani ben bu adamı uzun uzun tahlil, analize sokmayacağım. çünkü hakkında yazılacak bir şey yok gerçekten. hani gerçekten politik bir duruşu falan yok. sosyal demokraside "sınıf mücadelesi" yoktur. biz biliriz, kendisi bilmiyor olsa dahi salt akp karşıtlığı üzerinden kendisini solcu zannediyordu ama değil abiler. klasik chp zihniyeti işte. sosyal faşist! ağzı bozuktur, kalıplara oturtmuştur kendisini. bir insan türbanlıysa gericidir, kürt ise bölücüdür kalıpları o'nlar. o yüzden daha fazla yazmaya gerek yok. söz de hassasiyetleri olan, değerleri olan, atatürk'ü sevmezsen sevme ama saygı duymak zorundasınızcı bu şahsiyet farklı uluslar, kişiler hakkında(özellikle kürtler) ise her türlü hakareti edebilme hakkına sahip zannediyor kendisini. ha bunları yazıyorum, anlayacak mı sanmıyorum ama neyse.
otur, sıfır!
otur, sıfır!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar