bugün

thebountyhunter

Enteresan kişi. Bu kadar az nitelik ve donanimla bU kadar kendine güven. Pes.

(bkz: #10246820) Nolu enTryisinde ileri sürdüğü düşüncenin doğruluğundan ve baskinligindan o kadar emin ki. Kıskandım yemin ediyorum. Ben hiç böylesine kendimden emin olamadım. Adamın kendinden ve düşüncesinin, o ana kadar yazılmış bütün karşıt görûs fikirleri cürüttüğüne olan inancından eminligine harbiden gıpta ettim.

Ne demiş orda; kürdün biri, "aç mısın gurbaaan" derse, kürtleri sevmiyorum diyenlerin hiçbir dayanağı kalmaz, bütün tezleri çökermiş.

Bu kadar basitmiş Meğer herşey. işin acı tarafı, bunu yazan adam hakkatten inanıyor bu yazdığının son söz olduguna. Daha da artık onun bu yazdığının üstüne tez mez ileri sürülemez. Bitti. Finito. The end.

Adam noktayı koydu.

Tabii bu yazdıklarım işin trajikomik tarafı. ilkokul 3 talebesi de öğrendiği son ünitenin artık hayatta öğrenilebilecek son bilgi olduğunu düşünür. Sen o cocuğa ne kadar uğraşırsan uğraş anlatamazsın bilgisiz olduğunu.

Bu kişi de böyle. Nerdeyse bütün yazılarında komiklik boyutunda bir özgüven ve son noktayı koyuyorum tavrı.

Sen hiç gidip bu yazara deme; e be kardeşim, bir kürdün vereceği bir dilim ekmeğin, bütün kürtleri sevmeye neden olabileceğini düşünüyorsun da, 30 senedir hergün asker, sivil öldüren kürtlerin nefrete neden olabileceğini düşünemiyor musun diye.

Anlamaz. O zanneder son üniteyle artık Herşeyi öğrendim.
güncel Önemli Başlıklar