bugün
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak9
- rüyamda kadın olmuştum6
- hayattan zevk alamamak15
- yazarların öldükten sonraki planları4
- gocunun nerede olması12
- makine mühendisliği3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- hikayeyi devam ettir30
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- uyumayın konuşalım2
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sokakta kavga teknikleri3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- en güzel tatlı2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- biber dolması olsa da yesek5
- kadın2
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cioran neden intihar etmedi3
- uysaljakoben16
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- aziz nikola3
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- yeni parti50
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
adalet suçlu olduğuna hükmetmiş, cezasını çekmiş çıkmış, 28 şubat sürecinde mgk kararı ile "yeşil sermaye" ilan edilen ve derhal önü kesilmesi gerektiği savunulan yimpaş holding yönetim kurulu başkanıdır. şirketlerini çok incelemedim. bizzat bir yolsuzluğu var mı bilmem. bildiğim; yozgat a kattığı çok şey vardır. başkente 200 km uzaklıkta sanki iran sınırında bir il muamelesi gören üvey evlat yozgat a fabrikalar, oteller, mağazalar açmış, binlerce insanın istihdamını sağlamıştır.
şirket şarklı zihniyeti ile yönetildiğinden büyük gayrimenkul yatırımlar yapmış,örneğin urfada * 22 katlı lüks otel yapmış. bu otel kışlanın karşısında olduğu ve teröristlerin kışlayı otelden gözetleyebileceği ileri sürülerek atıl vaziyette bıraktırılmıştır. ecevit döneminde çıkarılan "nerden buldun" yasasıyla şirkete yurt dışından para girişi engellenmiştir.
dursun uyar a para kaptırdığını iddia edenlere de bir çift lafım olacak;
e be uyanık. alman bankalarından yılda %7-8 faizle para alıp yimpaşa verirken ve yıllık asgari %20 kar payı alırken, paraya para kazandırırken neden sesin çıkmıyordu? neymiş efenim zat-ı muhterem yimpaşa para vermiş, parasını geri istiyormuş. yok ya? kardeşim yimpaş bankamı? mevduat hesabı mı açtın sen orda? sen bir şirkete ortak oluyorsun efendi! öyle işine gelmeyince yan çizip kaçamazsın. karı löp löp yutarken iyiydi? zarara da ortaksın. zaten ticaret kanunu açıp olursan hangi hallerle şirket ortaklığından ayrılabileceğimi görürsün. yine de yimpaş o üzerine gelinen dönemde çok fazla ortağının parasını ödemiştir. nakit olarak ödemeyemediyse bile menkul, gayrimenkul vererek parasını ödemiştir.
siz bakmayın doğan medyasına çıkıp salya sümük, ben paramı alamadım diye ağlayanlara. bu adam olmasaydı. yozgat ın milli geliri negatiflerde olurdu.
peşinen zıplayacak kemalist dostlarıma; sen hiç yozgat ı gördün mü? yozgat ta hiç bulundun mu? 1923 ten beri yozgat a yapılan devlet yatırımlarını, buaralarda (yok tabi) istihdam edilen kişi sayısını bana söyleyebilir misin?
şirket şarklı zihniyeti ile yönetildiğinden büyük gayrimenkul yatırımlar yapmış,örneğin urfada * 22 katlı lüks otel yapmış. bu otel kışlanın karşısında olduğu ve teröristlerin kışlayı otelden gözetleyebileceği ileri sürülerek atıl vaziyette bıraktırılmıştır. ecevit döneminde çıkarılan "nerden buldun" yasasıyla şirkete yurt dışından para girişi engellenmiştir.
dursun uyar a para kaptırdığını iddia edenlere de bir çift lafım olacak;
e be uyanık. alman bankalarından yılda %7-8 faizle para alıp yimpaşa verirken ve yıllık asgari %20 kar payı alırken, paraya para kazandırırken neden sesin çıkmıyordu? neymiş efenim zat-ı muhterem yimpaşa para vermiş, parasını geri istiyormuş. yok ya? kardeşim yimpaş bankamı? mevduat hesabı mı açtın sen orda? sen bir şirkete ortak oluyorsun efendi! öyle işine gelmeyince yan çizip kaçamazsın. karı löp löp yutarken iyiydi? zarara da ortaksın. zaten ticaret kanunu açıp olursan hangi hallerle şirket ortaklığından ayrılabileceğimi görürsün. yine de yimpaş o üzerine gelinen dönemde çok fazla ortağının parasını ödemiştir. nakit olarak ödemeyemediyse bile menkul, gayrimenkul vererek parasını ödemiştir.
siz bakmayın doğan medyasına çıkıp salya sümük, ben paramı alamadım diye ağlayanlara. bu adam olmasaydı. yozgat ın milli geliri negatiflerde olurdu.
peşinen zıplayacak kemalist dostlarıma; sen hiç yozgat ı gördün mü? yozgat ta hiç bulundun mu? 1923 ten beri yozgat a yapılan devlet yatırımlarını, buaralarda (yok tabi) istihdam edilen kişi sayısını bana söyleyebilir misin?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar