uludağ sözlük le ilgili sık sorulan sorular

  1. 1.
    yazarlık - çaylaklık - üyelik
    1. şu an çaylağım, ne zaman yazar olacağım? cevap: (#1019322)
    2. yazarlar hangi durumlarda çaylak olurlar? cevap: (#1019322)
    3. yazarların üyelikleri neden silinir? cevap: (#1019324)
    4. gizemli yazar nedir? cevap: (#1019338)
    5. aynı pc'den birden fazla hesaba giriş yapılacağına dair bilgi vermem gerekir mi? cevap: (#1019349)
    6. uzun bir süreliğine sözlüğe giremeyeceğim, üyeliğim silinir mi? cevap: (#1019356)
    7. özel mesajları moderatörler okuyabiliyor mu? cevap: (#1019368)
    8. istatistik sayfası ne zaman güncelleniyor? cevap: (#1019376)
    9. online listesinde yazar isimlerinin yanlarında yazan sloganlar nedir? nasıl değiştirilir? cevap: (#1019378)
    10. karmam niye düşüyor? cevap: (#3732642)
    11. sözlüğe facebook hesabımla girebilir miyim/üye olabilir miyim? cevap: (#28690865)
    12. karma nedir, nasıl hesaplanır? cevap: (#29297355)

    entry-başlık-silik
    1. silinen entrylerim ne olur? cevap: (#1019330)
    2. silinen entrylerimi canlandırabilir miyim? cevap (#1019335)
    3. entry'min farklı başlığa taşınmasından nasıl haberim olacak? cevap: (#101934)
    4. her istediğim şeyi başlık olarak açabilir miyim? nelere dikkat etmeliyim? cevap: (#1019343)
    5. nasıl başlık açarım? cevap: (#1019344)
    6. nasıl bakınız veririm? cevap: (#1019351)
    7. entry girerken başka bir siteye nasıl link veririm? cevap: (#1019351)
    8. sadece yabancı dilde entry girebilir miyim? cevap: (#1019353)
    9. sadece nick altı entry girerek yazarlık yapmayı sürdürebilir miyim? cevap: (#1019372)
    10. diğer kaynaklardan çalıntı entry girdiğim tespit edilirse ne olur? cevap: (#1291467)
    11. bazı bakınızlar neden çalışır hale gelmiyor. cevap: (#1350878)
    12. başlıkların sol frame'e gelmesi neden engellenir? cevap: (#1750415)
    13. yazarların kendi sildikleri entry'lerin kayıtları tutuluyor mu? (#1907476)
    14. entry'm oylanmış, kim oyladı göremez miyim? cevap: (#28761521)
    15. soru: entry'lerime yapılan yorumları nasıl yönetirim? cevap: (#28908861)
    16. soru: entry'me nasıl görsel eklerim? cevap: (#28908911)
    17. başlığı nasıl silerim? cevap: (#29895732)

    ayarlar
    1. nick' imi nasıl değiştireceğim? cevap: (#28690270)
    2. profil ve kapak fotoğrafımı nasıl değiştiririm? cevap: (#28690842)
    3. sadece istediğim kişilerden mesaj alabilir miyim? cevap: (#28690908)

    istenmeyen şeyler
    1. bir yazar bana özel mesajla hakaret etti. ne yapabilirim? cevap: (#1019336)
    2. art arda belli bir konu hakkında entry gireceğim, sorun olur mu? cevap: (#28690962)
    95 -56 ... zall
entry'i yoruma kapat
    1.
  1. entrilerim niye görünmüyor
  2. 2.
  3. Yararli. Artik yazar olayim ya.
  4. 3.
  5. Yazar olacağım günü çaresizce bekliyorum...
  6. 4.
  7. yazar çizer boyar. çaylak n'apar n'eder kim bilir?
  8. 5.
  9. Ya ama artık yeter ya yapın yazar.
  10. 6.
  11. insan bir seviye koyarda biz de yaklaşmışmıyız diye bakarız. ne oluyo anlamadım ki aynı dili mi konuşuyoruz.
  12. 7.
  13. Allah Allaaah
  14. 8.
  15. umarım yakında onaylanır.
  16. 9.
  17. yalan söylüyor. ben dikkat ediyorum ama halen yazar olamadım.
  18. 10.
  19. Asla yazar olamayacağım.
  20. 11.
  21. Yeter ya artık girdik herşey iyi ama siz benim yazarlığımı onaylamıyorsunuz sorun ne?