bugün
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı14
- sözlüğün en tembel yazarı5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- sözlüğün en hamarat yazarı5
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- melissa vargas5
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması4
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- linç bağımlılığı3
- silver kpss'ye girdi mi sorunsalı3
- fransızca öğrenmek3
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- galiba yenileceğiz arkadaşlar4
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- ktç bak lan buraya2
- pazar akşamları3
- düşün ki o bunu okuyor9
- sarapci koala sözlüğün en empatik yazarıdır2
- friedrich hegel la bi cay icek10
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- bu koyden olsam sözlüğün en zeki yazarıdır2
- fenerbahçe15
- kahve büyüsü4
- kpss 20266
- asgari ücretle geçinebilmek7
- deccal internetten çıkacak9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- başak burcu erkeklerinin konuşmaması2
- uludağ itiraf8
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- türk erkeği abazanlığı3
- şükran soner2
- izmirbeyefendisi13
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- sarapci koala48
- dayatılmış güzellik algısı7
- paola egonu2
- ellerim bos gonlum hos29
- italya kadın milli voleybol takımı2
- şarapçının mal varlığı8
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı3
- gocu52
türkiye'de yayınlanan onlarca talk show programından sadece birisi.
duy da inan, lan sanki sittim ülkesinde 20 tane show programı var. topu topu 2 tane hayrettinide yarım say belki hiç sayma 2yi geçmiyor. geçenlerde talk showun yandan yemişi. ee durum böyleyken beyazın programına " ya çok kötü, esprileri bayat çok salak " demek asıl aptallık degil mi. ne gördün ki bu adamın programını kınıyorsun.
iki tane talk show programı gördükleri görecekleri, hemen başımıza yılların talk show izleyicisi kesildiler. ne bu ekşi sözlük özentiligi anlamadım gitti, adamlar nutella mı seviyor "hımm " ulu sözlük yazarlarıda sevmeli, ekşi sözlük yazarları beyazı begenmiyor mu, ulu sözlük yazarlarıda begenmemeli.
bu kadar özenti olunur mu be kardeşim. sevmiyor musun? bu programı izleme yorum da yapma başlık kaldırır gibi programı kaldır gelip burda "cart curt " etme.
bu adamı izlemeye doyamıyorum ben şahsen bu benim fikrim ama gelip mal gibi buraya bunu yazmam abest kaçmaz mı? tabi kaçar benim şahsi fikrim x yazarın siknde olmaz. aynı şey eleştirenler içinde geçerli. ya eleştiriniz programdaki bir hatayla alakalı olsun ya da siktrn gidin. ilgi çekmek için " çok kötü, her gün daha kötü" lan bunu her gün yazıyorlar farklı bişey yaz bari.
duy da inan, lan sanki sittim ülkesinde 20 tane show programı var. topu topu 2 tane hayrettinide yarım say belki hiç sayma 2yi geçmiyor. geçenlerde talk showun yandan yemişi. ee durum böyleyken beyazın programına " ya çok kötü, esprileri bayat çok salak " demek asıl aptallık degil mi. ne gördün ki bu adamın programını kınıyorsun.
iki tane talk show programı gördükleri görecekleri, hemen başımıza yılların talk show izleyicisi kesildiler. ne bu ekşi sözlük özentiligi anlamadım gitti, adamlar nutella mı seviyor "hımm " ulu sözlük yazarlarıda sevmeli, ekşi sözlük yazarları beyazı begenmiyor mu, ulu sözlük yazarlarıda begenmemeli.
bu kadar özenti olunur mu be kardeşim. sevmiyor musun? bu programı izleme yorum da yapma başlık kaldırır gibi programı kaldır gelip burda "cart curt " etme.
bu adamı izlemeye doyamıyorum ben şahsen bu benim fikrim ama gelip mal gibi buraya bunu yazmam abest kaçmaz mı? tabi kaçar benim şahsi fikrim x yazarın siknde olmaz. aynı şey eleştirenler içinde geçerli. ya eleştiriniz programdaki bir hatayla alakalı olsun ya da siktrn gidin. ilgi çekmek için " çok kötü, her gün daha kötü" lan bunu her gün yazıyorlar farklı bişey yaz bari.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar