bugün
- manifest grubu vs tarkan8
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- sinem dedetaş6
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- diamond bosphorus26
- yeni parti53
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- seni onaracağım diyen kadın3
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak12
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek3
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- hikayeyi devam ettir54
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- kemal kılıçdaroğlu15
- camlar açık çıplak yatmak2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- dansör3
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- salat nedir2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- cheeseburger2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek4
- milliyetçi hareket partisi3
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- alman finolarının ortak özellikleri2
- türbanlı kızla sevişmek2
- sokakta kavga teknikleri15
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- geceleri uyutmayan dertler4
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- oje kurutucu cila2
- bitkiler de acı çeker mi sorunsalı2
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- tekne turu11
- 31 yaş sendromu5
sabah saat 07.00-08.30 arası yayında olan sevgili powerturk dji;
muhtelif soförlerin (servis, dolmuş, taksi..) içine ferdi tayfur kaçtığı için yıllarca arabesk fantezi dinleyerek güne başlamış bir neslin sözcüsüyüm ben.
-ıptıs ıptıs kafam zkiliyo yeaa! diyen bir servis şöförümüz olduğu için hayatımın baharında bay jyi gevezeyi dinleyemedim, koray denen ibneyle günümü şenlendiremedim. şoförümüz geçen yıl açılım yaptı, artık serviste seni dinliyoruz.
sabahın köründe en taze halimizle biniyoruz servise, bir göz hala için için uyuyor oluyor belki, ama olsun en azından güne küfrederek başlamıyoruz.
istasyonu sana ayarlıyoruz, ama o da ne! kuzum, 1 haftadır çok sıkı depresyondasın.
bak sana dünden örnek vereyim; arka arkaya
düştüysek kalkarız
sen gidiyorsun
alıştım susmaya
birkaç beden önce
buralardan giderim
kıyamadım ikimize
çaldın. normal insana bunları dinletsen mal olur zaten, sen kendi iradenle çalıyosan demek ki çok fena kazık yedin sevgilin olacak yellozdan.
aslında bir alıp veremediğim yok kızla da ama senin psikolojine sıçmış, sen de sabahları ona msjlar yolluyosun biliyorum.
benim bir günüm geçmez ki, seni görmeden...
bitanem bırakma kendini al kalbini gel hemen. diyosun
bu kadar yalvarma, bırak o köpek olsun, az cool ol. işim olmaz çal, tecrübe çal.
herşeyden önce sen gidiyorsun.. diyorsun.
üşüdüysen söyle hemen içimin camları kapansın diyorsun..
ben çok sevdim gözbebeğim diyorsun.
yahu nolur mesaj verceksen illa sözlerle, berkay falan çal dalga geçelim neşemizi bulalım, "sen gelmeden olamam ki taburcu!" de "hastayım ulan!"mesajını işle dişi bünyeye.
bir de "saatlerimiz sekiz sekizi gösteriyor" dedin dün, allah seni kahretmesin, işin saatlere mi kaldı anlamadım ki. hemen ardından "beni düşünüyosun burcu biliyorum nolur geri dön yeaa!" diceksin sandım, ama çok şükür ki sen istifini bile bozmadan tarkandan "sevdanın son vuruşu" çaldın, sanırım "giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir!" felsefesini kabullendin, hayırlı olsun.
sana nasihatım şudur ki, topla kendini. nolur. yoksa bir nesil heder olacak, yapma.
muhtelif soförlerin (servis, dolmuş, taksi..) içine ferdi tayfur kaçtığı için yıllarca arabesk fantezi dinleyerek güne başlamış bir neslin sözcüsüyüm ben.
-ıptıs ıptıs kafam zkiliyo yeaa! diyen bir servis şöförümüz olduğu için hayatımın baharında bay jyi gevezeyi dinleyemedim, koray denen ibneyle günümü şenlendiremedim. şoförümüz geçen yıl açılım yaptı, artık serviste seni dinliyoruz.
sabahın köründe en taze halimizle biniyoruz servise, bir göz hala için için uyuyor oluyor belki, ama olsun en azından güne küfrederek başlamıyoruz.
istasyonu sana ayarlıyoruz, ama o da ne! kuzum, 1 haftadır çok sıkı depresyondasın.
bak sana dünden örnek vereyim; arka arkaya
düştüysek kalkarız
sen gidiyorsun
alıştım susmaya
birkaç beden önce
buralardan giderim
kıyamadım ikimize
çaldın. normal insana bunları dinletsen mal olur zaten, sen kendi iradenle çalıyosan demek ki çok fena kazık yedin sevgilin olacak yellozdan.
aslında bir alıp veremediğim yok kızla da ama senin psikolojine sıçmış, sen de sabahları ona msjlar yolluyosun biliyorum.
benim bir günüm geçmez ki, seni görmeden...
bitanem bırakma kendini al kalbini gel hemen. diyosun
bu kadar yalvarma, bırak o köpek olsun, az cool ol. işim olmaz çal, tecrübe çal.
herşeyden önce sen gidiyorsun.. diyorsun.
üşüdüysen söyle hemen içimin camları kapansın diyorsun..
ben çok sevdim gözbebeğim diyorsun.
yahu nolur mesaj verceksen illa sözlerle, berkay falan çal dalga geçelim neşemizi bulalım, "sen gelmeden olamam ki taburcu!" de "hastayım ulan!"mesajını işle dişi bünyeye.
bir de "saatlerimiz sekiz sekizi gösteriyor" dedin dün, allah seni kahretmesin, işin saatlere mi kaldı anlamadım ki. hemen ardından "beni düşünüyosun burcu biliyorum nolur geri dön yeaa!" diceksin sandım, ama çok şükür ki sen istifini bile bozmadan tarkandan "sevdanın son vuruşu" çaldın, sanırım "giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir!" felsefesini kabullendin, hayırlı olsun.
sana nasihatım şudur ki, topla kendini. nolur. yoksa bir nesil heder olacak, yapma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar