bugün

dumur olaylar

öğlen dersinden çıkan anadolu üniversitesi öğrencisi zemberek yılanı yemekhanenin yolunu tutmuştur. o gün yemekte ne olduğunu düşünerek sabırsızlanmaktadır. yemekhanede geçen yaklaşık 45 dakikalık bekleyişin ardından yemeğine kavuşur ve büyük bir iştahla yemeye başlar. derken gözüne birşey takılır salatasının içinde bakar bu nedir diye birde ne görsün "salyangoz" midesi bulanır ve bunu aşçıya göstermeye gider ve durumu anlatır.

aşçının tepkisi: "şu yan tarafa döküver yemeği"

üstüne siniri bozulan zemberek yılanı idareye doğru yola koyulur ilk engeli aşmış idarenin kapısına ulaşmıştır yetkili ile görüşmek istiyorum der ve elindeki tabldotu gören beyefendinin bir tanesi buyrun ne vardı diye cevap verir. üstüne durumu ikinci kez anlatan zemberek yılanı verilecek mükemmel cevabı beklemeye koyulur ve en sonunda gelir.

"siz onu şu kenara bırakın aşağıdan yenisini alın"

bunun üstüne sinirleri hepten bozulan zemberek yılanı tüm içtenliğiyle teşekkür ederek odadan ayrılır ve güzel başlayan günü bu şekilde boka sararak devam eder gider. ayrıca anadolu üniversitesinin yemekhanesinde yapılan yemeklerin içerisinden herşey çıkabileceği birkez daha görülmüş olur.