bugün
- manisada okul saldırısı14
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi7
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü7
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek3
- türkiye de muhalefet var mı4
- seri gizli artı oy veren melek4
- sözlükteki teroristler5
- atlet giymeyen insan6
- z kuşağı7
- true nickli yazar7
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor2
- her şeye neden diye sorma alışkanlığı4
- gocu bak bi7
- kedi restaurantı2
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak4
- turgutlu da okul önünde silahlı saldırı2
- anın görüntüsü27
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı4
- oğuzhan koç'un seyirciyi azarlaması2
- evliliği ayakta tutan güçler6
- atatürk diyor ki9
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra6
- türkler ile moğollar kardeştir18
- drew barrymore4
- foşik törklörön liginde birinci amedspor17
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- mason greenwood6
- baturay özdemir2
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- orta asyadakilerin penis boyu3
- tavuk pilav yiyen erkek3
- bugün ne oldu11
- 100tlnin hesabını yapan cimri3
- yanlış yönde yürüdüğünü fark ettiğin an2
- musa anter10
- çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak2
- kedinin yanında kediyi çekiştirmek2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan2
- motorinin 100 lirayı görmesi4
- iş arayanların aslında para araması8
- yumurtayı sivri tarafından kıran insan2
- akp'li tayyar'ın erdoğan'a sıra dayağı çağrısı4
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- çamaşır makinasını çalışırken izlemek7
entry'ler (78)
bu ülkede yaşanmaz dedirten olaymış. ya bu ülkede yaşanmazsa sebeplerinden biri de böyle her gördüğü haberi gerçek sanıp gaza gelen insanlardır. hadi sitenin en altında yazan açıklamayı (Sitede yer alan haberlerin hepsi, kişilik bölünmesi yaşayan, şizofren bir yazarın kafasında yarattığı hayali olaylardır. O yüzden bu haberlere dava açan dombilidir.) görmediniz. ya git bi google'a yaz bakalım kimmiş bu adam. hadi herşeyi geçtim "tübitak genel kurulu" diye bir şey mi var? bi arkadaş da yukarı döşemiş paragraflarca lafları. ya onu yazana kadar bi aç bak ben ne hakkında konuşuyorum acaba diye.
iran'dan azerbaycan'a nota "do!". ayrıca iran dışişleri bakanlığı rahatsızlık giderilmezse "re"nin de yolda olduğunun sinyallerini vermiş.
sensör o madam.
murat menteş ve samed karagöz'ün standart fm de cuma ondan sonra yaptıkları program. yapacak daha iyi bir işiniz yoksa dinleyin yani.
alternatif kargo: "getir götür işleri için en iyi alternatif"
tübitak yayınlarından çıkan hayvan zihni isimli bir kitap vardır. işte ben o kitabı bir süre mizahi bir kitap sandım. zihni isimli kahramanımıza hayvan lakabı takılmış olduğunu düşündüm. hem öyle çok da küçük değildim.
"ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın" durumudur. insanın ömrünü yiyebilir dikkatli olmak lazım.
amonyağın zihin açmasından kaynaklı olduğu söylenir.
(bkz: incomprehensible) öyle böyle zevkli değil.
"ben halepte yetmiş arşın atlıyorum demiş adam." ve "bunu alın." sözlerini arada bir tekrarlayıp mutlu olmamın sebebidir bu adam.
"müebbet yer demiştin."
erikli suda hiç erik tadı yok. milleti kandırıyorlar.
son yaptığım üç iğrenç espriyi paylaşmak isteğindeyim:
I)"ateşi olan var mı?" sorusuna "çok şükür sağlığım yerinde. ateşim 36.5" şeklinde cevap vermek.
II)gülse birsel, gülmese bir deprem!
III)ve twitter'a geçenlerde yazığım bir şey: "Milliyet bir fotoğraf galerisine "Sandığınız gibi değil" yazmış.Fotoğraflara baktım. Hakikaten hiçbirinde sandık yok. Doğru habercilik budur"
I)"ateşi olan var mı?" sorusuna "çok şükür sağlığım yerinde. ateşim 36.5" şeklinde cevap vermek.
II)gülse birsel, gülmese bir deprem!
III)ve twitter'a geçenlerde yazığım bir şey: "Milliyet bir fotoğraf galerisine "Sandığınız gibi değil" yazmış.Fotoğraflara baktım. Hakikaten hiçbirinde sandık yok. Doğru habercilik budur"
öncelerden duyup pek de takmadığım, birkaç gün önce yeniden denk geldiğim ve bu sefer "neymiş bu?" diye biraz göz gezdirdiğim ve iyi ki de göz gezdirdiğim sitedir. zevk alınarak okunacak yazılar mevcut olup, tarafımdan herkese tavsiye edilir.
yeniden düzenlemenin sebebi: "birkaç" ı ayrı yazmam. burdan bunu görüp rötuş isteği gönderen arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
yeniden düzenlemenin sebebi: "birkaç" ı ayrı yazmam. burdan bunu görüp rötuş isteği gönderen arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
itiraz edilecek ama geçerli delil sunulamayacak önermeymiş. bunu diyen arkadaşa sormak istiyorum: elinde mevlananın kasedi mi var kanıt olarak sunacağın?
kendisi ilk fırsatta tüm ülkeye hatta dünyaya tanıtılmalıdır. bu arkadaşımız örnek bir türk gencidir. abazandır ama çaktırmaz, mülayim görünür. abazanlığını kendi içinde yaşar. topluma zarar vermez. ayrıca karizmadır. gözleri yeşildir. dalyan gibidir. matematiği sever. matematik dünyası okuyorsanız ara sıra çözüm gönderenler arasında görebilirsiniz kendisini. ayrıca öyle çağımızın yozlaşmış gençleri gibi cep telefonu ve internet bağımlısı da değildir. cep telefonunu genelde bir yere bırakır. sonra da unutur. kendisine cep telefonuyla ulaşmanız çok zordur. sevmez çünkü bu tür şeyleri. ayrıca istediği gibi yaşar. hep doğru bildiğini yapar. örnek vermek gerekirse, önleyici unsurları (akşam yoklaması gibi) umursamadan 24 saat kesintisiz canı uyumak isterse, uyur. kimse de vazgeçiremez. kısacası böyle insanlar kolay yetişmez değerli arkadaşlar. saygı duymak ve örnek almak lazımdır. bu arada bir yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum. kendisi abidinpaşa'dan kopup gelmemiştir. halen orada yaşamaktadır. bilgi verirken doğruluğunu araştıralım lütfen.
o değil de şu adamın ironi yaptığını hala anlamayan adamlar var şu sözlükte ona yanıyorum.
türkiye'nin azerbaycan'a yenilmesi sonucunda milliyet.com.tr'nin attığı son dakika başlığıdır. kendilerini buradan tebrik ediyorum*. gardaşız diye adamların bizi yenmemesi gerekirdi tabi. ayıp ettiler.
ankara'da yaşamanın iyi yönlerinden biridir.* şimdi diyebilirsiniz ki "arkadaşım internetten de dinleyebilirsin." ama olmuyo be. ttnet zaten sorunlu. bi de limit* diye can sıkıcı bir konu var. bu radyo beni nana mouskouri'yle tanıştırmıştır. çoğu zaman radyoda bir şarkısına denk gelebilirsiniz. bir de çok güzel bir anonsları vardır müzik eşliğinde "ankara üniversitesi radyosu fm 91" diye. buradan da anlaşılacağı üzere fm 91.0'dan yayın yapmaktadır.