bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (43)
mariah carey - we belong together.
gaziantep ağzından öğrendiğim, literatürdeki fare kavramının ismen değiştirilmiş halidir. yani cardın= lağam faresi.
ata'mın kemiklerini sızlatacak kadar beyinsiz olan kemalist topluluğunun benimsemiş olduğu savunma mekanizmasıdır.
edit: ben de kemalistim ama ata'mızın izinden gitmeye çalışıyorum. önemli olan küfür etmek değildir. önemli olan, adabınla, edebinle, haysiyetinle ve gururunla kendini gösterip örnek olmaktır.
edit: ben de kemalistim ama ata'mızın izinden gitmeye çalışıyorum. önemli olan küfür etmek değildir. önemli olan, adabınla, edebinle, haysiyetinle ve gururunla kendini gösterip örnek olmaktır.
Birini kaybeden ilk kişi sen misin sanıyorsun ?
(bkz: remember me)
(bkz: remember me)
son peygamber, allah'ın resulü, gül kokan peygamberimiz.
adını her duydukça huzur dolduğum, hadis-i şeriflerinden ibret aldığım nur dolu isimdir.
adını her duydukça huzur dolduğum, hadis-i şeriflerinden ibret aldığım nur dolu isimdir.
bariz derece de türklere yapılmış, türkiye'ye yapılmış bir hakarettir. piyasa da konuşulacak konu kalmayınca, ortaya böyle zırvalıklar atan zavallı kitlesi büyüyor.
böylelerine (bkz: koyver gitsin)
böylelerine (bkz: koyver gitsin)
melihat gulses'in, (bkz: incesaz) ile seslendirdiği saba makamında bir eserdir.
-dinlenilesi bir eserdir.
http://www.youtube.com/watch?v=qMGImZQvX7o
-dinlenilesi bir eserdir.
http://www.youtube.com/watch?v=qMGImZQvX7o
genellikle çocukların beklentilerinin bir an önce gerçekleşeceğini anlatmak amacıyla söylenen, ironi dolu tekrarlanan sözcükler silsilesi.
- gülsen'in bu kadar saçma bir şarkı söyleyeceğini düşünmezdim açıkçası. müzik nerelere düştü mk(!)
- gülsen'in bu kadar saçma bir şarkı söyleyeceğini düşünmezdim açıkçası. müzik nerelere düştü mk(!)
Yanayım Yanayım - Babutsa
http://youtu.be/NjTIzXKgsAs
http://youtu.be/NjTIzXKgsAs
video: Popstar Erkan Gümüşsuyu- Doktor
yorum: "adam öyle bir çalıyor ki kemanı götüme sokasım geldi"
yorum: "adam öyle bir çalıyor ki kemanı götüme sokasım geldi"
aile duaları birebirdir. ah alıp girenin vay haline. acı ve gerçekler büyük ölçüde olacak, allah kolaylıklar versin.
bir oyuncuya yakışmayacak bayağılık ve ötesidir. neredeyiz ve nereye gidiyoruz peh(!)
çok cefakar bir kadındır. eğer böyle bir kadınla evlensem ben de onun ayaklarını yıkardım bu kesin. allah herkese bu düşüncede bir eş nasip etsin derim hani.
tamamı ile bağnaz bir düşüncedir. atatürk'ün annesinin de türbanlı olduğunu unutan bir zihniyettir. bu düşünceye sahip olduğu için, aynı ülkede yaşamaktan utanç duyduğum allah'ın yarattığıdır.
çok istememe rağmen gidemediğim, güzel ve komik olarak nitelendirilen bir şahan gökbakar filmidir.
bir atamın değişiyle "yırtık dondan fırlayan erkek üreme organı gibi konuşma" dedirten, tamamı ile boş boğazlara yakışan bir söylemdir. kendini rezil-i rüsva etmek için çabalayan bir gencin, dram içinde yok olurken söylediği cümledir.
sıfır ilham.
oh my god.
gereksiz bir harekettir. wolfgang amadeus mozart çok dinlemesem bile, onu dinlerken uzaklara bakmaktan ziyade içindeki yazmış olduğu notaları ve hangi enstrumanlara yazmış olduğunu düşünürüm.
eserlerini orkestra ile çalarken büyük haz duyduğum büyük bestekardır. gerçek adı "pyotr ilyich tchaikovsky" olmakla beraber, en sevdiğim eseri "Yevgeni Onegin" adlı bir operadır.