bugün
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı10
- menzil şeyhinin çakarlı aracı17
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak13
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar10
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- anın görüntüsü12
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- allah ı niçin göremiyoruz9
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür11
- filistini destekleyen yahudi delege11
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası21
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek14
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı20
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20

entry'ler (557)
Acillerde bulunan triaj bölümü gibi bir şey bence. Belli şikayetlerle gidiyorsun, dinleyip seni uygun doktora yönlendiriyor. Olmasaydınız da olurduk.
Hosgelmistir.
Kalifiye bir ruh hastası olarak yeni yıl dileğim çiğnenebilir ve çilek aromalı antidepresanlar üretilsin. Şekli de ayıcıklı olsun. Böyle motivasyonlara ihtiyacımız var.
He bi de adettendir, Mutlu yıllar.
Kalifiye bir ruh hastası olarak yeni yıl dileğim çiğnenebilir ve çilek aromalı antidepresanlar üretilsin. Şekli de ayıcıklı olsun. Böyle motivasyonlara ihtiyacımız var.
He bi de adettendir, Mutlu yıllar.
Kalıcı hasar.
ilkokul 1. Artık sistematik bir şekilde ödev yapmaktan sıkılmıştım. Öğretmen her gün defterimize o günün ödevini yazıyor, evde annemle babamın gözetiminde ellerim acıya acıya ödev yapıyorum. Artık ne darlandıysam öğretmenin defterime yazdığı “1 sayfa r harfi yazılacak” yazısının bulunduğu sayfayı komple yırttım. Gururluydum. O akşam ödev yapmayacaktım. Öğretmen sayfayı yırttığımı görüp kulağımı çekmişti. Ve defterime “3 sayfa r harfi yazılacak” diye not düşmüştü... bütün sınıfın 1 sayfa yaptığı ödevi ben 3 sayfa yazmıştım. Hala da sevmem r harfini.
(bkz: eirene)
Yunan mitolojisinde barış tanrıçasıdır.
Yunan mitolojisinde barış tanrıçasıdır.
Within temptation-lost
“Help me, I'm buried alive”
“Help me, I'm buried alive”
Yalnızlık yazdırır, ama her zaman güzel değil bu çünkü o şiirleri doğuran yalnızlık, şairleri öldürür
içip bitirme süresiyle ilgili ciddi izafiyet problemi yaşatır. Sanki uyandıktan sonra ilk yakılan sigara gün içinde içilenlerden daha hızlı bitiyor.
Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci sahneye fırlayıp Romeo'nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır. Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir. Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın. Çünkü Romeo ölmeli, Titanic batmalı, ama aşk her şeye rağmen yaşanmalı.
Stefan Zweig ve eşi uyku ilacı içerek intihar etmişler, ve Zweig şu notu bırakmış:
"Artık güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi mutlaka bekleyiniz."
"Artık güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi mutlaka bekleyiniz."
Let the cat out of the bag.
B12 eksikliğimden dolayı b12 takviyesi ilaca başlamıştım. ilacı 3 haftadır kullanmayı unutmuşum. hastalık-semptom uyumuna bakar mısınız?
Tezgahtar diye nitelediğiniz bu meslek grubundaki insanlara “satış danışmanı” adı veriliyor. Tırnak içindeki ifadeden anlaşılacağı üzere satış danışmanlığı yapan emekçi kardeşlerimizin esas görevi sizin tazmanya canavarı gibi dağıttığınız reyonları toplamak değil, alışverişinizde size yardımcı olmaktır.
Başlık altında açığa çıkardığınız “zaten bizim dağıttığımız kıyafetleri topladıkları için para alıyorlar” zihniyetinize tüküreyim.
Başlık altında açığa çıkardığınız “zaten bizim dağıttığımız kıyafetleri topladıkları için para alıyorlar” zihniyetinize tüküreyim.
Komşunun ağlayan bebeği.
Tonsilit.
Bir önceki gece fazla uyumuş olmak.
Uykusuzlukla karışık az biraz da tripteyim, bileklerimi verevine kesesim var ama frank sinatra dinleyip sakinleşeceğim.
Tonsilit.
Bir önceki gece fazla uyumuş olmak.
Uykusuzlukla karışık az biraz da tripteyim, bileklerimi verevine kesesim var ama frank sinatra dinleyip sakinleşeceğim.
Hug buddy istiyorum. Canım istediğinde sıkıca sarılmalık.
irtifa kaybetmek gibi. Türbülansa girmek gibi bir şey. Hiç sevmem. Bilimsel açıklamasını bilen aydınlatsın, üç kulhu bir elham mı okuyup yatalım? Problem nedir?
English home’dan aldığım peluş battaniye. Yuvarlayıp dürüm yapınca sarılmaya yarıyor, sarılınca ısınıp ortalama insan vücut sıcaklığına yaklaşıyor, yalnız uyuduğumu unutturuyor. Seviyorum.
Not: english home ile reklam anlaşmamız yok.
Not: english home ile reklam anlaşmamız yok.
Hangi akıl süzgecinde çay süzdüğümün sözelcisi yazdı bunu?
Uçaklar uçar.
Gemiler yüzer.
Yüzmek sıvı içerisinde olur. Uçak bir gaz olan hava ile teması nedeniyle uçar. Yüzmez.
Uçağın uçmasını sağlayan, belli bir irtifada kalmasını sağlayan 4 tane temel kuvvet vardır. 1. Türkçeye itki olarak çevrilmiş olan thrust
2. Sürtünme yani drag
3. Yerçekimi yani gravity
4. Kaldırma yani lift
Buradaki temel olay bernoulli prensibidir. Kanat-hucüm açısı-cd katsayısı gibi parametrelerimiz de var ama ilgilenenlere ayrıca anlatayım onu. Entry’yi çok uzun tutmıcam.
Sonuç: uçaklar uçar, yüzmezler.
Teşekkürler.
Uçaklar uçar.
Gemiler yüzer.
Yüzmek sıvı içerisinde olur. Uçak bir gaz olan hava ile teması nedeniyle uçar. Yüzmez.
Uçağın uçmasını sağlayan, belli bir irtifada kalmasını sağlayan 4 tane temel kuvvet vardır. 1. Türkçeye itki olarak çevrilmiş olan thrust
2. Sürtünme yani drag
3. Yerçekimi yani gravity
4. Kaldırma yani lift
Buradaki temel olay bernoulli prensibidir. Kanat-hucüm açısı-cd katsayısı gibi parametrelerimiz de var ama ilgilenenlere ayrıca anlatayım onu. Entry’yi çok uzun tutmıcam.
Sonuç: uçaklar uçar, yüzmezler.
Teşekkürler.