bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- en sevilmeyen ev işleri3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- tembel ve çalışmayan insan16
- oğuzhan uğur12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- 2026 dünya kupası25
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- tememda kenka nalaka10
- laptop5
- acıktım ben3
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- eski nahif sözlük kızları2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- futbol14
entry'ler (52)
hem deli hem hain ayrıca da yalancıdır. M. Kemal Atatürk'ün ruhu ile konuştuğunu söyleyecek kadar aptaldır. Gerçek olsa bile o konuştuğu ruh değildir. Cinnidir.
üzülme diye derler. Arkadaş da kalmazlar...
en az dünyanın 3/1'ini götürecek bir durum olur.
o .....'in ben ta ......
ne replikti ya hala gülerim *
Direkt satın alma seçeneği yerine rezervasyon usulünü kullanıp, kadın ve kızlar haricindekilere yani biz erkeklere onay vermeyip iptal edenlerle aynı ülkede yaşıyor olmak ne acıdır bilemezsiniz.
bilen bilmeyen herkesin yapmaya çalıştığı eylem iken çocuğun yapması çok mu ?
Aynı zamanda bugün bir bağlama aşığı olduğunu öğrendiğim güzide insan.
Mutlu yıllar *
şimdiye kadar tanıdığım ve fikirlerinden etkilendiğim önemli şahsiyetlerden birisi.. Örnek verecek olursak çok parasının olmasına rağmen 2. el kazak giyebilen bir şahsiyettir kendileri...Doğa ve hayvan sevgisi için de defalarca kez karakolluk olmuştur.
tariflerde ufak hatalar olabilir ; ancak sizin dediğiniz tarifi aradım ve buldum * sanırım düzeltilmiş...
Burun estetiği konusunda kendisine başvurduğum bir doktor ; zira amcamın enkaz haline gelmiş burnunu müthiş derecede düzeltmiştir. En kısa süre içerisinde burnumu kırıp kendisine başvurmayı düşünüyorum. Burnuyla ilgili sorunları olanlara duyrulur.
Bu bölüm için harcayacağınız vaktin yarısını emin olun ki diğer bölümler için harcamanız bile hayatta çok şey kazanmanızı sağlayacaktır.
Tercih etmeyi düşünen öğrencilere kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zira dil dersleri yüzünden okulu 10 yılda bitirebilirsiniz. Bu dil derslerinin zor olduğundan değil ; Fransa'dan getirtilen hocaların notlama yaparken adaletsiz davranmaları ve çok düşük notlar vermeleridir. Size tavsiyem eğer okumak istiyorsanız bu bölümü , aynı bölümün babaları istanbul ve Gazi gibi köklü üniversitelerde de var. Hem daha fazla şey öğrenirsiniz hem de ortalamanız çok yükseklerde olur. Fransızcayı da eğer isterseniz bir şekilde öğrenirsiniz ; ama ingilizce dururken Fransızca ile uğraşmaya hiç gerek yok.Hiçbir geçerliliği yok. Burada yazılanlara inanmayabilirsiniz ;ancak size tavsiyem bölümde okuyanlarla konuştuğunuzda farklı şeyler duymayacaksınız.Hayatınızın hatasını yapmayın derim. iyi düşünün ve kesinlikle ömrünüzü bitirmelerine izin vermeyin.
genelde aldatanlar bu şekilde düşünmeye meyillidir.
''Ulusal Açık Dizin Projesi'' sloganıyla yayın hayatına başlayan Türkçe dizindir. içerik ve sınıf olarak ODP ile aynı olmasına rağmen ODP kadar başarılı olmuş değildir. Ancak inanıyorum ki bir gün...
etkisinin bittiği söylenir ; ancak hala google arama sonuçlarında önemli bir kriterdir. Diğer yandan binlerce siteden de bedava link almış olursunuz eğer listelenebilirseniz.
Bence bazen karşıt fikirlerin de yaptıkları şeylere helal olsun diyebilmeli insan.
Hayatta en nefret edilesi insan tipidir. Kendini zeki zanneden biri nasıl olur da zeki olabilir ?