bugün
D
disi kanarya9 yıl önce
ağzı laf yapan yakışıklı erkek
''yesin onu annesi yesin onu babası'' erkeğidir. emekleri boşa çıkarmaz, yakışıklılığının hakkını verir, pek sevilir.
D
disi kanarya9 yıl önce
''yesin onu annesi yesin onu babası'' erkeğidir. emekleri boşa çıkarmaz, yakışıklılığının hakkını verir, pek sevilir.
D
disi kanarya9 yıl önce
D
disi kanarya9 yıl önce
uludağ sözlük hanım yazarlar zirvesi
(bkz: orayı yıkarlar) Değişik zirvedir. Evet.
D
disi kanarya9 yıl önce
sabah evdeki kedi tarafından uyandırılmak
Rüyada bi yerde aniden ayaklarınınzın dikenlere batması, kedinin ayaklarınızı kendine "misyon" seçtiğine; yüzünüzde anlamsız hisler, geçmek bilmeyen kaşınmalar, kedininin yüzünüzü yıkamakta direttiğine, nerden geldiği belli olmayan "patapatapata" se… devamını gör
D
disi kanarya9 yıl önce
sabah evdeki kedi tarafından uyandırılmak
Rüyada bi yerde aniden ayaklarınınzın dikenlere batması, kedinin ayaklarınızı kendine "misyon" seçtiğine; yüzünüzde anlamsız hisler, geçmek bilmeyen kaşınmalar, kedininin yüzünüzü yıkamakta direttiğine, nerden geldiği belli olmayan "patapatapata" se… devamını gör
D
disi kanarya10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
D
disi kanarya10 yıl önce
bebek taklidi yapan kızlar
aşırıya kaçtığında uzak durulası kızlardır. her cümlede bunu belli etmek isteyenleri de vardır. üniversiteye gelmiş , resmen reşit olan türlerinin de sanki 0-6 yaş gibi davranmaları insanı şaşırtır. içses derki "ulan bunlar nasıl öss yi kazandı." bö… devamını gör
D
disi kanarya10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
disi kanarya10 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
D
disi kanarya10 yıl önce
uludağ sözlüğün kaslı erkekleri
(img:#1086073) edit : başlık başa kalmış, eksileri ben yiyorum amk...
D
disi kanarya10 yıl önce
sözlük erkeklerinin bacakları
bu gece uyuyacağız haberin var değil mi diye sorulasıdır.~swh~ edit : başlık başıma kalmış, benden nefret etmeyin.
D
disi kanarya10 yıl önce
kış aşkı vs yaz aşkı
aşkın 2 sezonluk periyodudur. Yaz aşkı:güneş gibidir yakar geçer. (kısa sürer) Kış aşkı: ocak ayında tüten baca gibidir, ısıtır tüter. (uzun sürer) Not: seni seviyorum kış a$kım.
D
disi kanarya10 yıl önce
erkekler neden kadın ayağından etkilenir
ayak fetişizmi ayrı kadın ayağını güzel bulmak başka bir şey. şahsen kadınların ellleri de ayakları kadar etkiler beni minik ve zarif eller ayaklar güzeldir gerçekten.
D
disi kanarya10 yıl önce
erkekler neden kadın ayağından etkilenir
ayak fetişizmi ayrı kadın ayağını güzel bulmak başka bir şey. şahsen kadınların ellleri de ayakları kadar etkiler beni minik ve zarif eller ayaklar güzeldir gerçekten.
D
disi kanarya10 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
D
disi kanarya10 yıl önce
adet halinde sevişen kız
Kişilerin dini inançlarına göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur.
D
disi kanarya10 yıl önce
adet halinde sevişen kız
Kişilerin dini inançlarına göre yasak veya serbest olması ayrı bir konudur ancak adet döneminde ilişkiye girmenin ne kadın ne de erkek açısından tıbbi olarak hiçbir zararı yoktur.
D
disi kanarya10 yıl önce
kapooo
yeni bir yazar.
D
disi kanarya10 yıl önce
kadınlar hakkında su götürmez gerçekler
Söylenilen hiçbir şeyi unutmazlar. En küçük bir şeyi bile. Aman dikkat.
D
disi kanarya10 yıl önce
kadınlar hakkında su götürmez gerçekler
Söylenilen hiçbir şeyi unutmazlar. En küçük bir şeyi bile. Aman dikkat.
D
disi kanarya10 yıl önce
aslolan fenerbahcedir
10. nesil özenti bir yazar, hoş gelmiş yinede. (bkz:aslolan galatasaray)
D
disi kanarya10 yıl önce
sözlük yazarlarının şu an yaptığı şey
yazarların entry girmek ve sözlük okumak dışında an itibarıyla meşgul oldukları işlerdir. pilotmont: rahat başlamış bir pazartesi gününden aldığı güçle, bir haftadır kafasında büyüttüğü bir işi hallediyor. ~oh lan~
D
disi kanarya10 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
© copyright 2005 - 2026