bugün

sevdiği entry'ler

sözsüz müzik önerileri

Romance jeux interdits.. En sevdiğim klasiklerden biridir.
Sırf bu parça için gitara başladım ben. Evet. Bu da bir kesit.

https://vocaroo.com/i/s0wZQllqe9SP

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Yüzüm görünmeyince daha yakışıklıyım. Evet.
(img:#1541152)

the count of monte cristo

-boşver tanrıyı peder, tanrıya inanmıyorum.

-önemli değil evlat, o sana inanıyor..

En iyi klasiklerden biri. Evet.

neden çalışmak zorundayız

Cevabı çok basit: Sistem bunu gerektiriyor. Bozuk yanı da ideolojilerimiz uğruna değil de para veya kariyer uğruna götümüzü yırtmamız. Kariyer ne alaka demeyin. Kariyer hayalleriniz ego ürününden başka bir şey değil. Köleleşiyoruz ve köreliyoruz. Evet.

özlemek

Beni çok yoruyor. Evet.

kitap alıntıları

içimde bir sevme isteği var ki aşkın dilini konuşuyor. Ben ışığım. Keşke gece olsaydım! Ama ışıkla çevrili olmak benim yalnızlığımdır.

Buyurdu zerdüşt.

kitap alıntıları

Tuhaf bir yorgunluğum var, ama konuştuğum için değil, daha çok neler söylemem gerektiğini düşündüğümden.

Düşüş - albert camus.

gitmek

https://www.youtube.com/watch?v=hb14oGVIICY bu şarkıyla daha iyi olacaktır. dinle prenses..

kitap alıntıları

Rengarenk dünyada bir adam gezer. Ne zengin, ne fakir. Ne mümin, ne zındık.

kitap alıntıları

Tekerlekler üzerinde kayan zindanımın karanlığında, yorgunluğumun ta derinliklerinden gelişmişçesine, sevdiğim bir kentin, kendimi mutlu hissettiğim belli bir saatin bütün bu alışılmış gürültülerini eskisi gibi, bir bir bulur gibi oldum. Gerginliğini yitiren havada, gazete satıcılarının, sandviç satıcılarının bağrışması, kentin yüksek dönemeçlerinde tramvayların çıkardığı iniltili gıcırtılar.. bütün bunlar, benim için, cezaevine düşmeden önce bildiğim gözü kapalı bir gezintiyi düzenliyordu. Evet, bu saat, bundan çok zaman önceleri, kendimi mutlu hissettiğim bir saatti. Beni o zamanlar bekleyen, hep hafif ve deliksiz bir uykuydu. Ama yine de bir şeyler değişmişti. Yarını gözlerken, kendimi yeniden hücremde buluverdim. Yaz göklerinde uzanıp giden o bildik yollar insanı günahsız uykulara da zindanlara da götürebiliyormuş demek.

Yabancı.

sözlük yazarlarının sormak istedikleri

Neden? Niye lan niye?

dinlenilen şarkının en vurucu kısmı

Uyandım seni düşündüm
Birdenbire duvar
Birdenbire geceyarısı

iyimser bir gül.
© copyright 2005 - 2026