bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz14
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- sedat pekmez25
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- gerilla taktiği4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- maç izlemenin çok saçma olması2
- oversize modası2
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- katatespizartmasi13
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- ağız ishali olan yazarlar4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- heyecanlıyım sözlük4
- as macaa2
- devlettapar2
- uludağ sözlük discord grubu11
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- taze kekik2
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
- faik öztrak7
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- penis boyutunun önemi4
- yer sofrası7
- katılım bankacılığı3
- gammazlama aparatı2
- ne güzel sözlük2
- tai lung3
- true nun çaylak olması2
- ırmak koparan2
- beyazsemsiyeliyabanci48
entry'ler (22)
Erkek adama yakişmaz.
Karantinada evliyseniz sadece bir kisiye.
Bekar kişiler saldıracaktır. Kız Erkek farketmez.
olmuyor kardeş olmuyor, insanoğlu nankör
Zamanında Yeditepe Üni. de hergün farklı bir superspor arabayla gördüğüm şahıs.
Kendisi şimdilerde ünlü mimar diye karşımıza çıkıyor. ilginç.
(bkz: https://en.wikipedia.org/wiki/Onur_Ağaoğlu)
Kendisi şimdilerde ünlü mimar diye karşımıza çıkıyor. ilginç.
(bkz: https://en.wikipedia.org/wiki/Onur_Ağaoğlu)
COD stress atmaya birebirdir. Her versiyonu olabilir.
kafayı yediniz herhalde.
bilkent. bak bunu ben söylüyorum bir devrimci olarak.
tek kişilik dev ordu.
Duyar Vana, 1965 yılından beri en kaliteli, en güvenilir ve en yenilikçi ürünleriüretmeyi kendisine görev edinmiş bir yerli firmadır. ilişkili olduğu konut, sanayi ve gemi inşaat sektörlerinin büyümesinin, Duyar’ın vizyoner bakış açısıyla birleşmesiyle birlikte, sektöründe her daim aranan ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir.
Esenyurt Kıraç’ta bulunan genel merkez ve Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan dökümhane ile toplamda 15.000 metrekare alanda faaliyet göstermektedir. Ayrıca,Tekstilkent Koza Plaza’da Duyar Vana ofisi bulunmaktadır.
Duyar Vana,2015 yılındadünyanın ilk ve tek devlet destekli markalaşma programı olan Turquality’e girmeyi başararak sektöründe bu başarıyı elde eden ilk ve tek firma olma unvanına erişmiştir.
Duyar, 5 ana gruba ayrılan ürün portföyüne sahiptir; Yangın Grubu, Balanslama Grubu, Vana Grubu, Kompansatör Grubu ve Pirinç Grubu.
Yangın grubu ürünlerinde, Türkiye’deki ilk yerli üretici firma konumundadır. Yangın grubu ürünlerinde,TSE belgesinin yanı sıra FM ve UL gibi uluslar arası belgelere de sahip olan Sprinkler ürünü ön plandadır. Ayrıca Islak Alarm Vanası ürünü de FM ve TSE belgelendirmelerine sahiptir.
Esenyurt Kıraç’ta bulunan genel merkez ve Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan dökümhane ile toplamda 15.000 metrekare alanda faaliyet göstermektedir. Ayrıca,Tekstilkent Koza Plaza’da Duyar Vana ofisi bulunmaktadır.
Duyar Vana,2015 yılındadünyanın ilk ve tek devlet destekli markalaşma programı olan Turquality’e girmeyi başararak sektöründe bu başarıyı elde eden ilk ve tek firma olma unvanına erişmiştir.
Duyar, 5 ana gruba ayrılan ürün portföyüne sahiptir; Yangın Grubu, Balanslama Grubu, Vana Grubu, Kompansatör Grubu ve Pirinç Grubu.
Yangın grubu ürünlerinde, Türkiye’deki ilk yerli üretici firma konumundadır. Yangın grubu ürünlerinde,TSE belgesinin yanı sıra FM ve UL gibi uluslar arası belgelere de sahip olan Sprinkler ürünü ön plandadır. Ayrıca Islak Alarm Vanası ürünü de FM ve TSE belgelendirmelerine sahiptir.
akıllı ol çarşı burada.
temel kurumlarımızdan biri. 2011 yılında kurulmuş olan vergi müfettişleri derneği başkanı özgür kubuş'un ifade ettiği gibi devlet için çok temel görevlerden birini ifa ediyor.
başta" 15 temmuz şehitleri olmak üzere hepsine allah rahmet eylesin" cümlesinin geçtiği hutbe.
ticaretini yapmadığınız bir şehitlik kalmıştı en son ona da tenezzül ettiniz. bu arada bugün 7 temmuz mesele anma ise daha bir cuma daha vardı anma için. bu adamlara artık söyleyecek söz bulamıyorum. allah ıslah etsin.
ticaretini yapmadığınız bir şehitlik kalmıştı en son ona da tenezzül ettiniz. bu arada bugün 7 temmuz mesele anma ise daha bir cuma daha vardı anma için. bu adamlara artık söyleyecek söz bulamıyorum. allah ıslah etsin.
beşiktaş taraftarı büyüklüğünü yine gösterdi.
enfes bir kısa film.
ankara'da bulunan dil okulu. 3. dünya ülke vatandaşlarını ingilizce hocası olarak çalıştırırlar, onların da parasını ödemezler. kaliteye de oradan pay biçin.
pc dünyasının en gelecek vadeden bölümüdür. eski sistem notebooklar artık taşınabilirlik özelliğini kaybetmiş durumda. özellikle asus bu alanda oldukça iyi ürünler üretiyor.
en kullanılabilir linux işletim sistemidir. windows'la kullanılamayan bir çok eski pc tekrar canlanıyor bu işletim sistemiyle.
yaşam boyu kullanma hakkı. tüzel kişilerde en çok 100 sene sürer. intifa hakkı taşınmazlarda tapu kütüğüne tescil ile kurulur ve mülkiyet üzerinde tam yararlanma hakkı sağlar.