bugün
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler12
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi10
- hababam sınıfı semra hoca7
- montla sıçmak3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- 40 yaşında bekar kadın7
- yazarları gülümseten şeyler2
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- ani gelen can sıkıntısı2
- iç sıkıntısından intihar etmek2
- kalmadı3
- beni sevenler 1 yazsın2
- kendi kendine konuşmak5
- siyah araba4
- zallın fake hesabı var mı9
- türkiye a milli futbol takımı2
- en gey özelliğiniz13
- anın görüntüsü19
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- yaz günü bira içmek4
- mor semsiyeli yabanci21
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ben bir hata yaptım4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- sözlüğün kırbacı11
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- dinciler4
- gocu26
- başkan2
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- dönerci isim önerileri4
- tüm zamanların en iyi kadrosuna sahip takımı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- terör devleti3
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat3
- ben geldim naneler6
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- chp'nin hali ne olacak49
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- clydeless bonnie6
- oralı olmayan yazarlar4
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
entry'ler (12)
masa başı çalışan biriyseniz er ya da geç sizi bulacak olan ağrıdır. Hatta ileri aşamalarda hayattan soğutacak raddeye getirebilir. mutlak surette egzersizi aksatmamak birincil çözüm. buna ek olarak şuradaki gibi visco bel yastığı kullanılabilir: https://www.happyhours.com.tr/ ve çalışma düzeninde yapılacak revizyonlarla bir nebze olsun önüne geçilebilir.
bir ürün ya da hizmetin kalitesinin standartlarını belirleyen ve denetleyen mekanizmalar bütünü. türkiye'de henüz yeteri kadar önem verilmiyor gibi görünse de işini iyi yapan ve bu alanda danışmanlık hizmeti sunan kılavuz danışmanlık gibi kurumlar sayesinde ön plana çıkmaya başladı. kendilerinin 15 yıllık sektör tecrübesi ve referansları, bu alandaki yetkinliklerini kanıtlar nitelikte. şimdiye kadar çalıştığımız süreçte herhangi bir sorun yaşamadık, sonuna kadar çözüm odaklı yaklaşıyorlar.
Gittim, gördüm, yazdım: https://www.suskumru.com/bedelli-askerlik-rehberi/
insan büyümez. büyüyen toplumun belirli bir yaşa gelen insana yüklediği sorumluluktur.
Çift kat bile giymeyi düşünen adam da ben oluyorum. sette bile karavanda soyunurken bir sürü insanın içinde hiç utanmam çünkü bu benim sağlığım. bir de şey benim vücudum benim kararım.
hayatımın 2 senesini turizm ve seyahat işlt. okuyarak geçirdiğim yer. sevmiştim, özlerim halen. çok sakindi 2007'de. akşam 9'dan sonra kimse olmazdı sokaklarda. fotokopici murat abi vardı, öğrenci işlerinde ali rıza abi vardı. bir de tren istasyonunun çarpraz karşısında karikatür dergisi satan tek bir yer vardı.
memleketim karasu'nun komşusu ilçe. yakın bir zamanda olmasa da turizm alanında gelecek vaadetmeye yatkındır. halkı, karasu halkından biraz daha sofudur.
sevmenin katıksız hallerinden biridir. iyidir.
dedelerimin yaşamaması ve anne-babamın da bir gün ölecek olması...
başaramadığım eylemin başaramadığım vazgeçilenler listesi ama sözde...
Şu sıralar varoşluktan lükse geçiş için çabalayan, elit sitelere ve binalara da sahip olan Çekmeköy ilçesidir. Ayrıca ben de orada oturmaktayımdır.
9 yıldır yayında olan yerel gazetesinde yazıişleri müdürü olduğum ilçe. Ayrıca halkı genel anlamda gerçekten yobazdır (ya da yobazız) ama hepsi biraz muhabbetle iyi insanlardır. Şeker insanlardır. Gelmek isteyenlere yardımcı olurum.