entry'ler (21)

fındık fıstık ooo sensin fıstık ooo

ben de hatırlıyorum bu şarkıyı ata demirer söylüyordu.

gece kuşu lakabım hovardadır soyadım

koyu bir demet akalın hayranıyım bu şarkıyı asla söylemedi. daha doğrusu bu şarkıyı ünlü hiç kimse söylemedi. mesam org'da yer alan bu gizemli şarkının gizemini çözen hiç kimse olmadı. söz müzik taner kılıçarslan yazıyor. bu taner kılıçarslan kim?

latincenin siyonistlerin dili olması

öyle çünkü. tion diye yazılır siyon diye okunur. bu latinceyi lanetli israiloğulları icat etmiştir.

siyonizm gazzeyi kan gölüne çevirdi

şerefsiz ruh hastası bunlar. kan emici vampirler.

siyonizm felsefesi

terör örgütü israil latinceyi icat etmek için bu kelimelerin (destrük evik konstrük protek entervan persep konsomp obstrük deskrip kompül vs) sonlarına siyonizm koyarlar.

arapçaya siyonizm asla giremez

Kuranı Kerimin dilidir. o yüzden yüce ALLAH izin vermez.

siyonistlerin dilleri

kısacası arapça dışındaki tüm dünya dilleri.

ermenicenin siyonistlerin dili olması

daha önceki bir yazımda ermenistanda siyonizmin ne kadar güçlü olduğunu örneklerle anlatmıştım. sonu ''ցիոնիզմ'' ekiyle biten ve siyonizm diye okunan ve başta ingilizce olmak üzere tüm dünya dillerine yayılan kelimelerin ermenistandaki masonlar tarafından türetildiğini söylemiştim.

fransızcanın siyonistlerin dili olması

daha önceki bir yazımda fransada siyonizmin ne kadar güçlü olduğunu örneklerle anlatmıştım. sonu ''tionnisme'' ekiyle biten ve ''siyonizm'' diye okunan ve başta ingilizce olmak üzere tüm dünya dillerine yayılan akımların fransadaki masonlar tarafından türetildiğini söylemiştim.

tanyeli asena didem elçin

bir dönem ekranlarda fırtına gibi estiren dansözlerdi. elçin unutuldu tanyeli asena ve didem'i hatırlayanlar çok. tanyeli oryantal star'da çıkardı. asena ve didem ibo show'da çıktılar. elçin ise ya şundadır ya bunda programında çıkmıştı.

martaval

sibel mirkelam'ın şarkılarından biri. demet akalın söyleseydi hit olmuştu.

oya küçümenin süper baba dizisi hatırası

çok değerli bir diziydi. söyleyen sanatçı da çok kaliteli. şimdikilere bin basar. en azından emek vardı.

özge köner'in 1966 doğumlu olması gerçektir

internette böyle bir akademisyen var. yeditepe üniversitesinde çalışıyor. adını atatürkçü bir aile koymuştur. çünkü adı o yaşlara uygun değil.

ne yapsam

zeynep casalini'nin şarkısı. o şarkıyı gülşen söyleseydi eminim bangır bangır'dan daha fazla izlenirdi. çünkü hem sözleri daha anlamlı hem de daha güzel klibi.

yerinde dur

koyu bir demet akalın hayranıyım bu şarkıyı ezbere biliyorum.

giysilere kan dökmek

israil uşaklarının yaptığı iştir. şerefsiz yahudiler.

ışıl yücesoyun şarkılarıyla büyümüş bir nesil

70'li yılların jenerasyonudur. şimdiki sesi olmayan sanatçıları cebinden çıkarır.

okültasyonizm

okültizm'in açılımıdır. latince occultatio'dan türetilmiştir.

refleksiyonizm

kendi suçunu başkasına atma durumu. yansıtmacılık.

filiz taçbaş neden bez bebekte hiç oynamadı

böyle kaliteli bir oyuncu bez bebek dizisinde nasıl hiç oynamaz anlamış değilim.
© copyright 2005 - 2026