bugün
D
delikanlibiriyim8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
delikanlibiriyim9 yıl önce
yazarların hayata bakış açıları
yazarların hayata bakış açılarıdır. herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır elbet. yok mudur yoksa?
D
edip cansever
kuskusuz [bkz]ikinci yeni[/bkz] akiminin en kuvvetli sairi. (bkz)ben ruhi bey nasilim(/bkz) (bkz)yercekimli karanfil(/bkz) (bkz)umutsuzlar parki(/bkz)
D
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
D
seni aldattım diyen sevgiliye söylenecek ilk söz
soylenecek soz yoktur.
D
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
D
gece yarısı tost yapmak
(img:#1324034) Çayla beraber iyi gidecektir.
D
arkadaş zekai özger
1948 bursa dogumlu sairdir.ankara universitesi siyasal bilgiler fakultesini bitirdi.bir donem trt de kurgucu olarak çalisti.12 mart doneminde gordugu iskenceler nedeniyle vucudu hasar gordu ve 1973 yilinda beyin kanamasi gecirerek vefat etti.siirleri… devamını gör
D
gece vakti aniden gelen börek yapma isteği
Televizyonda çayla yiyen pis kadınların tuzağına düşülmüş istektir. Başlıyoruz efenim. (img:#1317618)
D
çay denince akla gelenler
simit ve poğaça türevleri.
D
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
D
hepinizden iğreniyorum ne yapmalıyım
dilini burnuna değdir. iğrenmen geçer.
D
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
D
geceye bir yakışıklı bırak
üstad. (img:#1772736)
D
haykırarak söylüyorum ben kürdüm
faşist tirkoların bilmesi gereken gerçek. çıldırdınız dimi he.
D
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
D
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
D
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
D
kitap okuma saçmalığına son vermek
bu saçmalığı yıllardır yapıyordum ve dedim ki gözümü bozmaktan başka hiçbir halta yaramıyor en iyisi bırakmak.sigara gibi gereksiz bir bağımlılıktı.bundan sonra ne bir kitap okurum ne de çevremdeki insanlara okuturum yani okumalarına fırsat vermem sü… devamını gör
D
ağlarken hissedilen
düşünmeden üzüntü denilebilendir. ancak bu cevap tatmin etmez üzüntü ağlamadan hemen öncedir. ağlarken başka birşey hissedilir. değişik bir tadı, bir zevki vardır bu duygunun. ~mazoşist~
D
koton kara sevda reklamı
D
didem madak
çiçekli şiirler yazmak istiyorum bayım! "zenciler prensesi olacagım hayat işte asıl o zaman başlayacak" pippi uzunçorap çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım bilmiyorsunuz. darmadağın gölgemi çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum. k… devamını gör
D
anın görüntüsü
D
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026