bugün
D
del naja10 yıl önce
17 mart 2016 almanya büyükelçiliği kararı
bu demek oluyor ki bugünde haberleri korkarak açacağız. inşallah bir ankara acısı daha yaşamayız ne ankara'da, ne istanbul, nede bir başka kentimizde.
D
del naja10 yıl önce
slam dunk contest 2016
`nba all star 2016` etkinlikleri çerçevesinde tsi 14 şubat günü saat 04.30 da gerçekleşecek ve 4 oyuncunun smaç yeteneklerini sergileyeceği yarışmadır. katılımcıları şu şekilde belli olmuştur: (bkz:Zach LaVine)~son şampiyon~ (bkz:Aaron Gordon) (b… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
sözlük erkeklerinin sakalları
Böyle yüzümde kıl falan var işte.
D
del naja11 yıl önce
mhp yerine hdp oy verin
türk olsam mhpye verirdim. sonra bu ülkede ne kadar laz boşnak arnavut gürcü kürt arap falan varsa hepsine söverdim.
D
del naja11 yıl önce
milli piyango çekilişini kazanan yazarlar
sanırım acil olarak toplanmalıyız. (img:#717707)
D
del naja11 yıl önce
football manager 2015
belki de serinin en efsane oyunu. 4d nin oyuna getirilmesi büyük bir devrim olmuş. sadece manager değil scout, physio ya da benim favorim olan asistant manager olarak da oyuna başlayabiliyorsunuz. işinizde tutanabilmeniz çok önemli eğer kendinize fut… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
football manager 2015
belki de serinin en efsane oyunu. 4d nin oyuna getirilmesi büyük bir devrim olmuş. sadece manager değil scout, physio ya da benim favorim olan asistant manager olarak da oyuna başlayabiliyorsunuz. işinizde tutanabilmeniz çok önemli eğer kendinize fut… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
taksim gezi parkı
bir zamanlar g.tçü mekanı olarak nitelendirilen, son zamanlarda takılan insan portföyünün oldukça değiştiğini gözlemlediğim mekan.. yıllar sonra gelen edit: kimin aklına gelirdi ki 7 sene önce, taksim gezi parkının türkiye topraklarındaki en faşist … devamını gör
D
del naja11 yıl önce
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
D
del naja11 yıl önce
görünce ağlatan fotoğraflar
insanın içini parçalayan fotoğraflardır. bir de düşündüren fotoğraflardır.
D
del naja11 yıl önce
taksim de tomasız polissiz ışid e destek eylemi
--`spoiler`-- galatasaray lisesi önünde saat 20.30 sıralarında toplanan özgür-der, imkan-der ve öncü nesil derneği üyesi 40 kişi, abd'nin suriye topraklarında işid noktalarına yönelik hava operasyonunu protesto etti. dha'nın haberine göre, ellerind… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
ışid in 27 adet savaş uçağı ele geçirmesi
burada çok fazla call of duty, battlefield gibi oyunlar oynayıp "onlar kim ki yeaa, 2 adet f16 kalkar hepsinin icabına bakar" yorumlarını yapanlara cevap niteliğinde olmuş olaydır. maalesef ışid sanılanın aksine çok daha tehlikelidir ve bu herifler… devamını gör
D
del naja11 yıl önce
aleksandar prijovic
boluspor'da oynamakta olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu. tipi, fiziği, oyunu ve hatta saç toplamasıyla bile ibrahimovic'i andırmaktadır. (img:#686119)
D
del naja11 yıl önce
dondurma yiyen kız yolludur
dondurma yiyen kızların orospu olmasıdır. ben demiyorum, yazar emine şenlikoğlu diyor. (img:#677105)
D
del naja12 yıl önce
polislerin avukatlarının nezarethaneye kitlenmesi
Hukuksuzluğa eklenen bir hukuksuzluk dahadır. Göz altındaki polislerin 1 haftadır duş almalarına da izin vermeyip bugün onları tuvalette soğuk suyla yıkanmaya zorlamışlar. Yapılanlar resmen zulümdür.
D
del naja12 yıl önce
alanzinho
(bkz: alan carlos gomes da costa)
D
del naja12 yıl önce
adana
türkiye'nin beşinci büyük şehri... kebap ve şalgamıyla ünlüdür.
D
del naja12 yıl önce
iç çamaşırıyla yatan erkek tatlılığı
altında sadece boxer olup öylece yarı çıplak şekilde uyuyan, poposunu-halk arasında göt-hafif dışarı vermiş şekilde yatan erkeğin oluşturduğu tatlılıktır. ımmm. (img:#657490) keşke bundan bir tane de türkiye'de olsa.
D
del naja12 yıl önce
paul walker ın kaza anı
D
del naja12 yıl önce
4 çay isteyen arkadaş grubu
(img:#484999)
D
del naja13 yıl önce
bahreyn polisinin teçhizatları türkiye den alması
bu fotoğrafı görünce iyice şüphelendiğim durumdur. kask, korunmak için giyilen kıyafet ve biber gazı silahı tıpatıp aynı sanki. (img:#483293)
© copyright 2005 - 2026