bugün
D
degeneration7 yıl önce
en iyi beyazlatan diş macunu
dişleri bembeyaz yapan diş macnudur. daha önceden colgate optik white kullandım, clinomy kullandım, signal white now gloosy shine kullandım ama hepsi de ccok az beyazlattı. gözle görülür derecede beyazlık yaratan diş macunu aramaktayım. bilenler mav… devamını gör
D
degeneration7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
degeneration7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
degeneration7 yıl önce
yazarların telefon ana ekran screenshotları
(img:#1285252)
D
degeneration7 yıl önce
anın görüntüsü
D
degeneration7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
degeneration7 yıl önce
anın görüntüsü
D
degeneration7 yıl önce
24 temmuz 2018 istanbul yağmuru
yoğun şimşek, gökgürültüsü ve yıldırım aktiviteside gözlemlenmiştir. not: yatağımdan kalkıp ışığı açmama sebep olmuştur. evet korkuyorum.
D
degeneration7 yıl önce
24 temmuz 2018 istanbul yağmuru
yoğun şimşek, gökgürültüsü ve yıldırım aktiviteside gözlemlenmiştir. not: yatağımdan kalkıp ışığı açmama sebep olmuştur. evet korkuyorum.
D
degeneration8 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
D
degeneration8 yıl önce
tesettürlü olmayan kadın tacize davetiye çıkartır
dinsiz, kitapsız, imansız bir insan olarak yaşadığım ülkenin şartlarını göz önünde bulundurarak ve çok da üzülerek yaptığım tespit ve düşüncem. şimdi bana saldırmayın ben tacizi filan asla ve kat-a desteklemiyorum lanetliyorum. dediğim gibi gözlemim… devamını gör
D
degeneration8 yıl önce
anın görüntüsü
D
degeneration8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
D
degeneration8 yıl önce
anın görüntüsü
D
degeneration8 yıl önce
müslümanların ağlak olması
nedense aklıma bu adam geldi. Şovmen amca dertli dertli dinlerken kamerayı görünce ağlıyor, hemde hıçkıra hıçkıra. (img:#1593849)
D
degeneration8 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
D
degeneration8 yıl önce
yazarların çektiği en güzel fotoğraf
galeride karşıma çıkan ilk manzara. (img:#1431536)
D
degeneration8 yıl önce
hayata dair iç burkan detaylar
aşağıda betimlenen detaylardır. `kızılay`'dan eve dönerken kararan havaya rağmen insanlar balık istifi vaziyette gezintilerini sürdürüyorlardı... `karanfil` her zaman ki gibi bin bir farklı insan modeline sahipti, yol kenarında envai çeşit insa… devamını gör
D
degeneration8 yıl önce
sözlük erkeklerinin burunları
köprülü olsa da atsaydım ama kemerli (bkz: üzülen surat )
D
degeneration8 yıl önce
tayyip erdoğan ın masasındaki garip nesne
bulutut oparlördür. arada dombrayı açıp dinliyordur. tırampla da böyle konuşmuştur telefonda.
D
degeneration8 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
D
degeneration8 yıl önce
inleyen nağmeler
arzu caglan'in bilmem kac yildir Best FM'de yaptigi sabah programi. bir ara amerika'ya gitmisti esiyle sanirim. o ara disinda 13 yildir yapiyor galiba.
D
degeneration8 yıl önce
anın görüntüsü
D
degeneration8 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026