bugün
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması9
- anın görüntüsü18
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması12
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- evde cacık yapmak10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı8
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- ahmet beyin beyaz bareti12
- as maca13
- büyük israil16
- barbar kral11
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı9
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- israil'i türklere dost sanmak8
- iran10
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam47
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı10
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır18
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10
- çocuk isteyen erkek istemeyen kadın15
- arkadaşlar bi bakar mısınız21
- hangi tür taş tercih edersiniz14
- 15 haziran 2025 thy diyarbakır van seferi8
- babalar gününüz kutlu olsun11

entry'ler (38)
unutmamak kavramına bağlı. 2 yıllık evliyim 2 yılda toplasanız 3-4 kere aklıma gelmiştir. hala sevdiğimden, içimde bir şeyler olduğundan değil. öyle anlık ne yapıyor acaba, hayatında her şey yolunda mı gibisinden aklıma geldi hep ama araştırma gereksinimi duymadım. geçmiş yaşanmışlık var sonuçta.
yazarların her gün salladığı bilgilerden biridir.
market fiyatları. iyi bir gelire sahip bir yazar olarak market fiyatları. olum süt 20₺ olabilir mi?
çok açık bir cümledir. bu cümle net kullanılıyorsa uzatmaya gerek yoktur. karşı taraf ne cilve yapıyordur ne de trip. ayrılın.
aptal oldukları için. uzun uzun anlatmaya hiç gerek yok.
yazarlar yazmış ama tekrar yazayım doğrudur; bırakmak. aniden hemde. bir anda ilgi alakayı kesin zaten aşık olur. ama içinde ufak bir kıpırtı varsa ha yoksa kuş da tutsanız olmaz.
hiç anlamadığım dernek, grup veya oluşumdur. kış sevilmez mi olum, yaz mı sevilir? biraz sıkı giyinin ısınırsınız soğuğun çözümü bu. yaz öyle mi? çıplak olsan bile yine sıcak yine sıcak.
hiç anlamadığım dernek, grup veya oluşumdur. kış sevilmez mi olum, yaz mı sevilir? biraz sıkı giyinin ısınırsınız soğuğun çözümü bu. yaz öyle mi? çıplak olsan bile yine sıcak yine sıcak.
genelde sonrasında pişman olan erkektir.
tatlı olan her şeydir. zaten tüketmemek gerekirken yememem gerektiğini bildiğim için daha çok yemek istiyorum.
içeri girer girmez sahiden atmosferi hissediyorsunuz. umarım yakın zamanda tekrar giderim. oyunları da enfestir.
hadi bakalım yazarlar, siz söyleyin. ben de bundan sonra kendim için sizin yaptığınız şeyleri ilham alayım.
yakışıklı oyuncudur. ama o kadardır. biraz önce masumlar apartmanı dizisine denk geldim de. ya hep kötü bir oyuncuydu ya da vasatlaştı ya da karşısında çok iyi oyuncular var.
ilk defa evliyken kutlayacağım. evliyken ne yapılır? bilen aydınlatsın.
oturup 10 dakikadır bunu düşünmeye başladım. evli olan sözlük yazarlarının fikrini merak ediyorum. boşanmak istediğimden mi? yoo. sadece kafam bir entry yüzünden takıldı oraya gidiyor.
galatasaray kaybıdır. biraz daha ayağını güçlendirmesi lazım sadece.
1 yıllık evliyim. arada bir duyuyorum o korkuyu. neden? boşansak bunun birde ev ayrılması var, avukatı, davası bilmem ne.. uğraş dur. birde boşansak neden boşanıyoruz? o da önemli.
resmi açıklamaya bile güvenim kalmadı açıkçası artık. çok büyük bir değişiklik beklemiyorum.
çözümü sahiden psikiyatristtir. 3 yıl önce başıma gelmişti, işin içinden çıkamadım. her şeyden zevk aldığımı sanıp hiçbir şeyden zevk almıyordum. gidip profesyonel destek alın.
çözümü sahiden psikiyatristtir. 3 yıl önce başıma gelmişti, işin içinden çıkamadım. her şeyden zevk aldığımı sanıp hiçbir şeyden zevk almıyordum. gidip profesyonel destek alın.