bugün
D
daynnight6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
daynnight9 yıl önce
dar kot giyen bayanın namusu
hiç şüphesiz ki kimseyi ilgilendirmeyen bir hal ve namusudur. ailesi varken bize şey yemek düşer.
D
daynnight9 yıl önce
atatürk e şirk koşmak
`osman pamukoğlu`'na göre atatürk'ü eleştirmek atatürk'e şirk koşmaktır. `altan tan`: atatürk'ü eleştiremez miyiz? `osman pamukoğlu`: o şirk olur. `ayşe böhürler`: pardon?? ne olur? `osman pamukoğlu`: hönkkk mmmşşş tısss.
D
daynnight9 yıl önce
laptopu harici mouse ile kullanmak
(img:#1416611) Bu Microsoft mouse'u 50 tl ye teknosadan aldım geçen sene. Çekiliş hakkı kazandım çekilişten uçak bileti çıktı. Üzerine para bile aldım anlayacağınız (bkz:swh ) Ama orta tekerleği arada tutukluk yapıyor. iphone gibi açılmıyor da. E mo… devamını gör
D
daynnight9 yıl önce
admin akp den para aldığı için sözlüğü bırakıyorum
(img:#1416573)
D
daynnight9 yıl önce
bi bitmediniz amk denilebilecek anlar
olası durum karşılığında tepkinizin bi bitmediniz amk olmasıdır. Herşeye anancılık yaparak cevap veren liseli ergenuslar.
D
daynnight9 yıl önce
akp terminolojisi
AKP'nin iyilik timsali, vatansever ve dinibütün bir parti olduğu konusunda nasılsa biraz şüphelenebilecek saf koyunlarını kandırmak için uydurduğu terminoloji. Kasa yerine ayakkabı kutusu demek gibi. Daha yakın tarihli örnekleri de var tabi. (img:… devamını gör
D
daynnight9 yıl önce
gezi parkına gidenler 15 temmuz da nerdeydiler
merak edilen sorudur. 15 temmuz gecesi darbe kalkışması olurken 2 ağaç için ortalığı yakıp yıkan vandallar neredeydiler? halk gerçek vatan severler tank önüne yatarken bunlar marketlere koştular gerçek vatan severler köprüde üstüne ateş açılmasına ra… devamını gör
D
daynnight9 yıl önce
chp ne işe yarar
taksim de insanlar gazlanırken, joplanırken, sulanırken neredeler merak uyandırandır.
D
daynnight9 yıl önce
pınar ürünlerini boykot etmek
Yeni başlayan durumdur. Zaten kullanmıyordum iyi oldu. Evet.
D
daynnight9 yıl önce
bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah
(bkz: Baretta f92.) Asla tutukluk yapmaz, çıplak namlu olduğu için namlu ısınmaz, mermi seçmez. Dezavantajları, nişan alması zor, bu silah 1.90 lık ayılara göre yapıldığı için kabzesi kaba ve elle uyumu zayıf. Sonuç. Silahlar hakkında epey tecrübe… devamını gör
D
daynnight9 yıl önce
kızım sevgilisinin evinde kalabilir
Kendi kızının mutluluğunu düşünen baba beyanı. Kızım gençliğini sevgilisiyle yaşayabilir, bu da yobazlara koyabilir.
D
daynnight9 yıl önce
pınar ın yüzde 25 zararı var yalanı
O kadar yalandır ki, Pınar ın yetkilileri özür üzerine özür dilemektedir. Madem yedikleri bokun arkasında durmak istiyorlar madem zarar etmiyorlar, neden salya sümük ağlıyorlar?
D
daynnight9 yıl önce
solcuların boykot ederek batırdığı firmalar
Bu başlıkta muhtemelen ilk seni batıracaklar. troll şirketler grubuna mensup yazarımsı bok. (img:#1405123) edit: burada bir kadına sürtük diyen göt oğlanlarını da görmemizi sağladı. karaktersizlik ve şerefsizlik ruhunuza işlemiş.
D
daynnight9 yıl önce
pınar ürünlerini boykot etmek
Yeni başlayan durumdur. Zaten kullanmıyordum iyi oldu. Evet.
D
daynnight9 yıl önce
yaran olaylar
inecek bir yolcu ama bu kez dil sürçmesi, "Şöfür bey, müsait bir yerde iner misiniz?", şöförün yanıtı kısa, "niye sen mi kullanacan?"
D
daynnight9 yıl önce
yaran olaylar
inecek bir yolcu ama bu kez dil sürçmesi, "Şöfür bey, müsait bir yerde iner misiniz?", şöförün yanıtı kısa, "niye sen mi kullanacan?"
D
daynnight9 yıl önce
yanımızda yer almıyorsunuz diye ağlayan arapçı
Umursamayın, bir süre sonra başkasına aynı cümleleri söylemek için yanınızdan ayrılacaktır.
D
daynnight9 yıl önce
Umursamayın, bir süre sonra başkasına aynı cümleleri söylemek için yanınızdan ayrılacaktır.
D
daynnight9 yıl önce
D
daynnight9 yıl önce
caydemleyenkiz
o kadar yazı yazmış bir kişi bile fark etmemiş. (bkz: yazık)
D
daynnight9 yıl önce
biri pkk hayır diyor mu dedi
(img:#1396321) maşallah maşallah hayır demişler hep. silme hayır.
D
daynnight9 yıl önce
selahattin demirtaş
22 temmuz 2007 seçimlerinde milletvekili seçilmiştir. abdullah öcalanın avukatı olarak da görev yapmıştır.
D
daynnight9 yıl önce
selahattin demirtaş
22 temmuz 2007 seçimlerinde milletvekili seçilmiştir. abdullah öcalanın avukatı olarak da görev yapmıştır.
© copyright 2005 - 2026